Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehri fethetmeye hazır kadınlar için parçalar

Kışa hazır!  MARCIANO 2022 sonbahar-kış koleksiyonu, feminen hatları, yumuşak ton paleti ve de akıllı ve baş döndüren baskıları ile şehri fe...

Şehri fethetmeye hazır kadınlar için parçalar
Kışa hazır!  MARCIANO 2022 sonbahar-kış koleksiyonu, feminen hatları, yumuşak ton paleti ve de akıllı ve baş döndüren baskıları ile şehri fethetmeye hazır kadınlar için romantik, rahat ve zarif parçalar sunuyor. 

Erkekler ise incelikle işlenmiş detaylar, modern bir hava ve zamansız, yüksek performanslı parçalar ile zarif bir tarzın tadını çıkarıyor. Koleksiyonlar bu sezon da kusursuz MARCIANO tarzını sergileyen şık kumaşlar ve detaylarla dolu.

KADIN KOLEKSİYONU


Muazzam Gün Doğumu 

Zamansız bir tarz vadeden modern ve feminen parçalarla dolu bu kış temasının gösterişine kapılın. Bambu gibi doğal iplikli kumaşlarla ortaya çıkan iddialı ve bedene oturan hatlara, rahat triko kazaklar ve süslemeli detaylara sahip elbiseler eşlik ediyor. Örme bukleler, baskılı süetlerle birlikte koleksiyona akıllı bir dokunuş katıyor. Bu parçalar mineli düğmeler, gül goncası ve zincirleme baskılar, M harfli detaylar ve zincir bitişler ile de dikkat çekiyor. Koyu kırmızı, vurgulu pembe, kış beyazı ve siyahtan oluşan palet, tarza son noktayı koyuyor.

Sonbaharda Gün Batımı 

MARCIANO dokunuşlu modern-klasik parçaların bu eskimeyen temasıyla sonbahar ferahlığını yaşayın. Feminen hatlar ve berrak çizgilerle şekillenen elbiseler, takım elbiseler, üstler ve diğer parçalar şık ve akıllı bir stil yaratıyor. Şık kumaşlar arasında gerçek streç deri, hafif jarse, devore ve jakar yer alıyor. Abartısız bir çekicilik ve kış stiliyle dolu bir görünüm yaratmak için yükselen anka kuşu ve alacakaranlık baskıları zengin mevsimsel tonlarla hayat bulurken, zincir tokalı detaylar ve baş döndürücü son rötuşlar tarzınızı tamamlıyor.

Gecenin Gölgesi 

Şık kumaşlar ve modern-klasik tarzlarla dolu bu akıllı tema ile soğuk bir sabahın romantizminin tadını çıkarın. Bu rahat parçalar, zahmetsiz bir şıklık sunacak şekilde feminen dokunuşlarla donatıldı. Kalın kazaklar muline ve süslemelerle tamamlanırken, farklı tonlardaki folyolarla yaratılan ıslak görünümlü kazaklar, çarpıcı ve modern bir çekiciliğe imza atıyor. Görkemli tüvit bukleler, ekose desenler, devore ‘pied de poule’ baskılar ve ten uyumunu artıran saten kumaşlar, sezon renklerini öne çıkaran baş döndürücü vurgularla güçlenerek gizemli, gölgeli ve koyu çiçek baskılarıyla taçlandırılıyor.

Şehri fethetmeye hazır kadınlar için parçalar


ERKEK KOLEKSİYONU


Venedik'te 48 Saat

Kolaylıkla sofistike bir görünüm sunan bu parçalarla İtalya'ya bir yolculuğa çıkın. Keskin silüetler, eskimeyen özel detaylar ve karşı konulmaz kumaşlar, maceraya atılan erkekler için gündelik giyimden gece giyimine kusursuz bir geçiş sağlıyor. Chino pantolonlar ve gömlekler, kalın örgüler ve sıcak tutan giysilerin yanı sıra vazgeçilmez kazaklar ve dış giyim parçaları ile tamamlanıyor. Ay rüyası, boz kahverengi ve sadakat mavisinden oluşan sıcak palet, mermer funda, zeytin yeşili ve ipekten oluşan temel tonları tamamlıyor.

Manhattan Seni Çağırıyor

Bu modern tema her bir parçasıyla şehrin karmaşasına meydan okumaya hazır. Berrak hatlar, kusursuz dikimin doğal zarafetini ortaya çıkarıyor, eşsiz ayrıntılar ve iddialı kesimler ise göz dolduruyor. Pürüzsüzlüğüyle dikkat çeken yumuşak triko, pamuk, deri, süet ve teknik materyallerden oluşan katmanlı dokular ve hoş kumaşlar, rahat ve maskülen bir stil yaratırken, dağ balı, yosun yeşili, lacivert, kömür karası ve kumun klasik tonları ise New York’un kış silüeti için ideal bir görünüm yaratıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe