Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rengarenk Çanta Koleksiyonu!

Moda ile şehir şıklığının kesişme noktası Nine West, sezonun hareketliliğinden ilham alan, renkleriyle ve dokularıyla fark yaratan çanta tas...

Rengarenk Çanta Koleksiyonu!

Moda ile şehir şıklığının kesişme noktası Nine West, sezonun hareketliliğinden ilham alan, renkleriyle ve dokularıyla fark yaratan çanta tasarımlarıyla kombinlerinize modern bir dokunuş yapıyor!
 
Her kadının olmazsa olmazı çantalar, sezonun güçlü trendlerini yansıtan Nine West koleksiyonuyla farkını ortaya koyuyor! Omuz çantalarından, clutch ve portföy modellere kadar birçok seçeneğin yer aldığı çanta koleksiyonu su yeşili, mavi, pudra, turuncu, pembe, kahverengi, bej ve lila gibi sezonun trend renkleriyle öne çıkıyor. Hem şehir hayatında hem de tatile giderken tercih edilebilecek çantalar hasır detaylar, çiçek ve etnik desenlerle süslenerek kombinlere ayrı bir hava katıyor. 

Rengarenk Çanta Koleksiyonu!

Elbise, etek, pantolon, şort, gömlek ve daha birçok kombinin en zarif parçası olan çantalar, şıklığınızın en güçlü tamamlayıcısı olarak stilinize güç katıyor. Günden geceye uzanan özel davetlerde kıyafetlerin parlamasını sağlayan çantalar, Nine West’te sizleri bekliyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe