Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar Kış 2022 Koleksiyonu ile stiller

NetWork, Sonbahar Kış 2022 Kadın Koleksiyonu  NetWork Sonbahar Kış 2022 Kadın Koleksiyonu, değişen ve yenilenen kodları, hayatın her anına e...

Sonbahar Kış 2022 Koleksiyonu ile stiller
NetWork, Sonbahar Kış 2022 Kadın Koleksiyonu 

NetWork Sonbahar Kış 2022 Kadın Koleksiyonu, değişen ve yenilenen kodları, hayatın her anına eşlik etmeye hazır farklı ürün grupları ile şehirli stillerin odak noktası oluyor. Zengin doku ve minimalist çizgilerle, zarafeti günlük yaşama dahil eden kombinler, şehir yaşamına kolayca uyum sağlarken görkemli stillerde iddialı ve özgür olmanın altını çiziyor. 

NetWork kadınına her an cool ve iddialı bir görünüm sağlayan tasarımlarda; kahve, bordo, haki ve laciverte eşlik eden sarı ve yağ yeşili doğadan ilham alan kamuflaj deseni ile harmanlanıyor. Yenilenen zamansız maskülen takımlar, çok yönlü kullanım özelliklerine sahip triko parçalarla geleneksel dokuma ve iplik teknolojisini görkemli tasarımlarda birleştiriyor.

Camel ve bej tonlarının başrolde olduğu animal desenler, deri gömlekler, elbiseler ve kazaklar ile bir araya gelerek şehirli feminen ve cesur kadının özgüvenine atıfta bulunuyor. Yaşam stillerimizdeki değişimi yeni sezon koleksiyonunda iddialı bir şekilde yorumlayan NetWork Kadın Koleksiyonu, gold ışıltı ile yakaladığı modern görünümle gündüzden geceye geçişi kolaylaştırıyor. Doku ve formların beklenmedik birliktelikleri, çabasız şıklığa yeni yorumlar getiriyor. NetWork Sonbahar Kış 2022 Kadın Koleksiyonu, smart detayların vurgulandığı bütünsel bir anlatımdan ilhamını alıyor. Koleksiyondaki farklı hikayelere sahip tüm parçalar, kolayca kombilenebilen ‘ mix & match’ özelliği ile eforsuz şıklığı özgürce yakalamanıza olanak sağlıyor.  Aksesuar detayları ile zenginleşen koleksiyonda el işçiliği teknoloji ve yeni malzemeler ile buluşuyor.

NetWork Sonbahar Kış 2022 Kadın Koleksiyon, güncellediği stil kodları ve farklılaşan logo kullanımı ile yüksek tasarım gücüne modern ve iddialı bir yorum katıyor.

Sonbahar Kış 2022 Koleksiyonu ile stiller

NetWork, Sonbahar/Kış 2022 Erkek Koleksiyonu 

NetWork Sonbahar Kış 2022 Erkek Koleksiyonu ilhamını değişimden alıyor. Yüksek tasarım gücü ile konforu şıklıkla harmanlayan koleksiyon;  alışılmışın dışında çizgileri ile görünümlerde değişimi hissettiriyor, güven ve dinamizmi ön plana çıkarıyor.

NetWork erkeğinin rahat, zahmetsiz ama zarif görünümünün altını çizen koleksiyon, kolay kombilenebilen parçaları ile gündüzü gece ile birleştiren sekiz ana temadan oluşuyor.

Smart Casual stillerin öne çıktığı Connected temasına; camel, bej, siyah ve taş renklerine aksan renk olarak turuncu, kiremit gibi sıcak renkler de eşlik ediyor.  Cesur ve özgür stiller yaratan koleksiyonda, farklı formları ile süet gömlekler ve dikkat çekici renklerde trikolar ön plana çıkıyor. Under Construction teması çabasız şıklığa dikkat çekiyor. Siyah, lacivert, gri ve petrol renklerinde ceketler, işlevsel detayları ile gardıroplarda yerini alıyor. Hayatın bir parçası haline gelen ev konforuna atıfta bulunan Cacoon temasında, bej tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı parçalara yumuşak dokulu trikolar eşlik ediyor. Doğadan aldığı ilham ile yola çıkan Renewable temasında ise toprak renkleri doğal taş görünümleri ile hayat buluyor. El işçiliğinin teknolojik yaklaşım ile buluştuğu kazak, palto ve ceketler koleksiyonun gözde parçaları arasında. 

Re-Move teması ile günlük stile yeni bir yorum katan NetWork, dinamik renklere eklenen grafik yansımalar ile hareket özgürlüğü sunuyor. Multi fonksiyonel styling anlayışına yeni soluk getiren smart denim parçalar Neo-Denim teması ile koleksiyonda ön plana çıkıyor. Hafif yıkamalı görünümleri ile denim ceketler, yeni formları ile kaban ve montlar indigo, siyah denim ve bej tonları ile mükemmel uyum sağlıyor. The Red String of Fate, kusursuz smokinlere bordo ve siyahın zarafetini taşıyor. Her sezon kendini yenileyen Ntech teması ise temposuna kolayca eşlik etmeye imkan sağlayan kullanışlı parçalar sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe