Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlham verici hikayelere sahip kapsül koleksiyonlar!

RAMSEY’in “Sadece ilerleyenler iz bırakır” mottosuyla oluşturduğu yenilikçi, cesur, deneyimsel ve minimal tasarımlardan oluşan 2022-23 kış k...

İlham verici hikayelere sahip kapsül koleksiyonlar!

RAMSEY’in “Sadece ilerleyenler iz bırakır” mottosuyla oluşturduğu yenilikçi, cesur, deneyimsel ve minimal tasarımlardan oluşan 2022-23 kış koleksiyonu erkeklerle buluşuyor.

RAMSEY’in moda ile teknolojiyi buluşturan ilerici tasarım dilini yansıtan, yenilikçi, cesur, deneyimsel ve minimal modellerden oluşan 2022-23 kış koleksiyonu; zamansız şıklığı güçlü bir şekilde vurguluyor. “Sadece ilerleyenler iz bırakır” mottosuyla sezonu açan RAMSEY’in kış koleksiyonuna; RAMSEY erkeğinin güçlü, iddialı, ilerici, karizmatik ve seçkin tavrı hakim. 

Lüks ve konfor detayları ile doğal materyal kullanımlarının güçlendiği RAMSEY 2022-23 kış koleksiyonunda; sofistike ve gösterişli duruşuyla kadife ceketler, uzun yün paltolar, renkli balıkçı trikolar, fonksiyonel montlar, konforlu formlara sahip pantolonlar, eşofman takımlar kış kombinlerine ayrı bir hava katıyor.

Takım elbiseye yepyeni bir görünüm kazandıran koleksiyonun ön plana çıkan diğer bir detayı ise hafta içinden hafta sonuna geçişte erkeklerin şıklığını koruyan, resmiyetten uzak, rahatlığı ve konforu destekleyen tasarımlar… 

İlham verici hikayelere sahip kapsül koleksiyonlar!

Antrasit, lacivert, yeşil, gri, camel, kahve, bej ve çivit mavisi gibi mevsimin ruhuyla bütünleşen renklerin hakim olduğu RAMSEY yeni kış koleksiyonunda; yün, kaşmir, tencel gibi doğal içerikler ve yumuşak dokuların varlığı ile de doğaya tutkuyla bağlılık gösteriliyor.  

İlham verici hikayelere sahip kapsül koleksiyonlar!

RAMSEY’in her sezon güncellenen ve yepyeni ilham verici hikayelerle hayata geçen kapsül koleksiyonları arasında ise bu kış “Bistrech”, “Made in Nature”, “Sweat Suit”, “Powerflex Suit”, “Next 4.0” ön plana çıkıyor. Yenilikçi ve özgün formların, teknik kumaşlar ve RAMSEY uzmanlığıyla buluştuğu tasarımlar; RAMSEY erkeğinin hem iş hem de sosyal hayatına mükemmel bir uyum sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi