Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modaya stil katarak gücünü ortaya koyuyor

“Bottega Veneta, bir zanaatkarlar topluluğu tarafından yaratılmıştır. Geçmişten beri sürdürülen bu yaklaşımı kampanyaya yansıttık ve farklı ...

Modaya stil katarak gücünü ortaya koyuyor


“Bottega Veneta, bir zanaatkarlar topluluğu tarafından yaratılmıştır. Geçmişten beri sürdürülen bu yaklaşımı kampanyaya yansıttık ve farklı bakış açılarını bir araya getirdik.”
 - Matthieu Blazy

Bottega Veneta Kreatif Direktörü Matthieu Blazy, 2022 Kış kampanyasında fotoğrafçılardan sinemacılara ve modellere kadar farklı kişilerin değişik bakış açılarıyla bir simya yaratıyor. Blazy'nin 'temel koleksiyonu', yolculuğuna Milano'daki San Fedele'nin kulisinden başlayıp Belçika'daki Horst Festivali’ne uzanıyor, oradan İtalya’ya dönüp güney kıyılarında sona eriyor. 

Modaya stil katarak gücünü ortaya koyuyor

Matthieu Blazy'nin zanaati harekete geçirme ve sessiz güce hayat verme olgularıyla şekillenen kampanyada çoğunlukla filme çekilen 41 hareketsiz ve hareketli görsel kullanılıyor. Tamamlanması günler değil haftalar alan kampanya sürecinde, fotoğrafçılar ile modellerin kurduğu karşılıklı etkileşim ve deneyimler sayesinde bireysel hareketler ve hikayeler Bottega Veneta'nın giyim ve aksesuarlarına yansıyor. 

Modaya stil katarak gücünü ortaya koyuyor


Koleksiyonu podyumda taşıyan çeşitli kuşaklardan modeller, kampanya lokasyonları genelinde de koleksiyonu sergilemeye devam ediyor. Daha önce hiç moda çekimi yapmamış çok sayıda genç fotoğrafçının yanı sıra diğer alanlardan köklü fotoğraf sanatçılarının ve sinemacıların her biri koleksiyona bir tazelik katarken kurgusuz bir his de yaratılıyor. 

Kolektif bakış açılarıyla simya yaratılması ve yeni olasılıkların araştırılması, koleksiyonun aynı anda hem eğlenceli hem kullanışlı olmasını, düşünülerek tasarlanırken güncel kalmasını sağlıyor. 

Modaya stil katarak gücünü ortaya koyuyor


Matthieu Blazy koleksiyon hakkında şunları söylüyor: “Bottega Veneta, deri ürünleri şirketi olduğu için özünde pragmatiktir. Çanta alanındaki uzmanlığıyla harekette olma, bir yere ulaşma fikrine odaklanarak zanaatkarlığını üretimine yansıtıyor. Zamansız olmasıyla modaya stil katarak sakin gücünü ortaya koyuyor”. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe