Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Önemli olan hedef değil, yolculuğun kendisidir

Çöl, hem atalara ait hem de galaktik bir yerdir; düne ve yarına aittir. Çok uzak ama şimdiki bir dünyadır; herkesin ve hiç kimsenin ülkesi. ...

Önemli olan hedef değil, yolculuğun kendisidir

Çöl, hem atalara ait hem de galaktik bir yerdir; düne ve yarına aittir. Çok uzak ama şimdiki bir dünyadır; herkesin ve hiç kimsenin ülkesi. Çöl, Henrik Purienne tarafından Palm Springs'te çekilen Etro 2022- 2023  Sonbahar/Kış kampanyasının arka planını oluşturuyor. 

Bir Corvette ile çöle gelen ünlü modeller Mica Arganaraz ve Sam Mallos, idealizm ve bağlantının anlarını yansıtan giysiler içinde, şehirden uzakta, erkeklerin otoritesinin olmadığı ve vahşi güce sahip doğada kamera karşısına geçiyor. Görüntülerdeki her şey zaman ve mekan tanımından uzaklaşarak, Etro'nun göçebe kişiliğini zorlayıcı bir ifade buluyor. Geçmiş mi gelecek mi, oldu mu, olacak mı? Belirtmek faydasız, sınıflandırmak anlamsız. Önemli olan ondan yayılan huzur: bir sükûnet mesajı ve gün batımının yakıcı ışığıyla ısınan, elle tutulur bir arzuyla renklendirilmiş dinginlik.

Önemli olan hedef değil, yolculuğun kendisidir


Kampanya, Etro'nun gezgin ruhunu göçebe ve şiirsel evreninde bir kez daha tutkulu ama ince bir duygusallıkla tanımlayan unsurların kaba saflığıyla temas halinde, zamanın içinde ama aynı zamanın dışında bir yolculuğa çıkarıyor.

Kean ve Veronica Etro kampanya ile ilgili değerlendirmelerinde şunları söylüyor: “Etro kreatif direktörleri olarak son kampanyamız olan bu kampanya, zamanın içinde olduğu kadar zamanın dışında bir yere yolculuk. Bizi her zaman ileriye götüren göçebe ve meraklı ruhta güçlü, uzak dünyalara giden hiçbir yere varmayan yolumuz, çünkü önemli olan hedef değil, yolculuğun kendisidir".  

Önemli olan hedef değil, yolculuğun kendisidir


Fotoğrafçı: Henrik Purienne 

Stylist: Emmanuelle Alt 

Modeller: Mica Arganaraz, Sam Mallos

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe