Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Pastelin en sıcak tonlarının yer aldığı koleksiyon

Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markası Dagi, romantik pastel tonlarından ilham alan yeni kadın iç giyim ve pijama koleksiyonunu sunuyor. ...

Pastelin en sıcak tonlarının yer aldığı koleksiyon

Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markası Dagi, romantik pastel tonlarından ilham alan yeni kadın iç giyim ve pijama koleksiyonunu sunuyor. Pastelin en sıcak tonlarının yer aldığı bu koleksiyon kullanıcılarını romantik bir hikaye yaratmaya davet ediyor.

Dagi, 19. yüzyılda Fransa'da ortaya çıkan, sanatçının gördüklerinin kendisinde uyandırdığı duygu ve izlenimlerden yola çıkarak eserlerine kişisel yorumunu katmasını temel alan empresyonizm akımından ilham alarak tasarladığı yeni kadın iç giyim ve pijama koleksiyonunu sunuyor. Koleksiyonda ekru, leylak gibi yumuşak pastel tonlarının yanı sıra Asya'da zengin bir tarihe sahip ve kalp çakrasının sembollerinden değerli bir mineral olan Jade’i yansıtan yumuşak yeşil tonu yer alıyor. Bununla birlikte koyu kahve de  koleksiyonda yer alan imza renklerden biri olarak öne çıkıyor.

Pastelin en sıcak tonlarının yer aldığı koleksiyon


2022’nin trendleri arasında yer alan korse ve bağlama detayların dikkat çektiği iç giyim koleksiyonunda; transparan dantel motifler ön plana çıkarken, sırt detayları da göz dolduruyor. İç giyimde şıklık kadar rahatlığı da önemseyen marka; ürünlerini hafif kumaşlardan rahat formlarda sunuyor. 

Pastelin en sıcak tonlarının yer aldığı koleksiyon

Pijama koleksiyonu ile uykular daha rahat

Her zevke ve tarza hitap eden kadın pijama koleksiyonunda, sade tasarımlar dikkat çekiyor. Pamuklu kumaşlardan oluşan tasarımlar değerli mineral olan Jade’in rengini ve dinginliğini yansıtıyor. Pastel tonların hüküm sürdüğü koleksiyonda aynı zamanda romantik temanın vazgeçilmezi olan çiçek ve şal desenleri dikkat çekiyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi