Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Puma ve Aleyna Tilki depresyonla mücadelede yan yana

Puma X Aleyna Tilki Özel Koleksiyon Ayakkabısı Sneaks Up Mağazalarında Satışta! Türkiye’nin en popüler sanatçılarından biri olan Aleyna Tilk...

Puma ve Aleyna Tilki depresyonla mücadelede yan yana
Puma X Aleyna Tilki Özel Koleksiyon Ayakkabısı Sneaks Up Mağazalarında Satışta!

Türkiye’nin en popüler sanatçılarından biri olan Aleyna Tilki ve Puma Türkiye bir araya gelerek, gençlerin en büyük sorunlarından biri olan depresyona farkındalık yaratmak amacıyla #HikayemBitmedi adını verdikleri sosyal sorumluluk projesine imza attı. 

Kampanyanın tanıtım filminde yer alan Aleyna Tilki depresyonun etkilerini anlatırken, kampanya için oluşturulan hikayembitmedi.org adresinde ise depresyon hakkında önemli bilgiler yer alıyor. Depresyonun tedavi edilebileceği ve daha fazla konuşulması gerektiğine odaklanan bu proje ile insanlara dokunmak isteyen Puma, proje kapsamında özel iki ikonik ayakkabı da tasarladı.  

PUMA’nın klasik modellerinden Cali Dream, Aleyna’nın kendine özgü tasarım ve desen dokunuşlarıyla yeniden yorumlandı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında tasarlanan ayakkabının üzerinde “My story isn’t over” yazısı ve yaşamın devamı anlamına gelen noktalı virgül işareti yer alıyor. 

Proje kapsamında ayakkabının satışından elde edilecek gelirin bir kısmı European Alliance Against Depression iş birliğiyle iFightDepression platformunun Türkçe dilinde geliştirilmesi için kullanılacak. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe