Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbaharı “Şehre Dönüş” koleksiyonu ile karşılıyor

Sonbaharın gelmesiyle birlikte şehir bir kez daha hareketli bir havaya bürünüyor. DeFacto, ‘Şehre Dönüş’ koleksiyonunda yer alan ve şehir ha...

Sonbaharı “Şehre Dönüş” koleksiyonu ile karşılıyor

Sonbaharın gelmesiyle birlikte şehir bir kez daha hareketli bir havaya bürünüyor. DeFacto, ‘Şehre Dönüş’ koleksiyonunda yer alan ve şehir hayatının her anına uyum sağlayacak yeni tasarımlarıyla bu sezonda da fark yaratıyor. 

Global moda markası DeFacto, birbirinden göz alıcı renk tonlarının yer aldığı, sezon trendleriyle klasik şıklığın gücünü harmanlayan “Şehre Dönüş” koleksiyonu ile sezona damga vuruyor. 

DeFacto Şehre Dönüş Koleksiyonu’nda kadınlar için yeşil, fuşya, toprak tonları ön plana çıkarken, leopar deseninin yumuşak tonlarla buluştuğu elbiseler dikkat çekiyor. Neon renkli takımlar kadar klasik şıklığa vurgu yapan tüvit takımların ve jile elbiselerin de yer aldığı koleksiyonda rahatlığından ödün vermek istemeyenler için sweatshirtler, blazer ceketler ve denim pantolonlar da yer alıyor.

Sonbaharı “Şehre Dönüş” koleksiyonu ile karşılıyor

Erkekler için ise toprak tonlarında blazer ceketler chino pantolonlar ile buluşurken, ekose gömlekler denim pantolonlar ile kombinleniyor. Çizgili ve fermuar detaylı kazaklar ve her tarzın kilit parçası olan casual gömlekler ise sonbahar ruhunu en güzel şekilde yansıtıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi