Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hayatı doyasıya yaşama konusunda aynı tutkuyu paylaşıyor

‘California cool’ tarzıyla tanınan Dockers® profesyonel basketbolcu Jordan Poole ile yeni bir iş birliğine imza attı.  Dockers® profesyonel ...

Hayatı doyasıya yaşama konusunda aynı tutkuyu paylaşıyor

‘California cool’ tarzıyla tanınan Dockers® profesyonel basketbolcu Jordan Poole ile yeni bir iş birliğine imza attı. 

Dockers® profesyonel basketbolcu Jordan Poole ile iş birliğini duyurdu. Maud Le Car, Joan Duru, Matthias Dandois, Danny Leon ve Izaïdy Cabral De Pina’dan sonra #DockersCrew ekibi uluslararası bir basketbolcunun katılmasıyla genişliyor. 1986 yılında San Francisco’da kurulduğundan bu yana Kaliforniya’dan ilham alan ‘casual’ giyimin popüler markası Dockers® ve Poole zamansız stiller ve hayatı doyasıya yaşama konusunda aynı tutkuyu paylaşıyor. 

Kaliforniya’da doğan Dockers® insanların ofiste ve sosyal hayatlarında giyinme biçimlerinde devrim yaratan ‘casual’ tarzın tanımlanmasına yardımcı oldu. Daima konfordan ödün vermeyen şık parçalar sunmayı felsefe edinen Dockers®, rahat ve estetiği tümüyle benimseyerek ‘California cool’ stiliyle eş anlamlı hale geldi.

Milwaukee’de büyüyen Jordan Poole da çocukluğundan beri bu estetiğe hayran. Arkadaşları Doğu Kıyısı’nın daha klasik, kolejli görünümlerini tercih ederken Jordan’ın gözü Batı Kıyısı’nın tarzındaydı. Jordan, ergenlik yıllarındaki stili hakkında şunları söylüyor: “Birlikte büyüdüğüm arkadaşlarıma sorsanız ‘sanki Kaliforniyalı gibi giyiniyor, içinde tam bir Kaliforniya çocuğu var’ diyeceklerdir. O zamanlar anlamıyordum ama buraya geldiğimde haklı olduklarını gördüm.” Her zaman sörfçülerin, patencilerin ve sahilde yaşayanların rahat Kaliforniya stillerini tercih eden Jordan, “Kaliforniya’nın ve Batı Kıyısının kendi tarzı olması harika. Milwaukee soğuktur, kat kat giyinmek gerekir. Burada ise bir kapüşonlu sweatshirt, bir eşofman altı veya şort giyip dışarı çıkmaya hazırsın” diye ekliyor.

Hayatı doyasıya yaşama konusunda aynı tutkuyu paylaşıyor


Basketbol kortlarının yükselen yıldızı Jordan duruşu ve giyimi ile Dockers® enerjisini yansıtıyor. Kendini sakin ve anda kalıp hayatın tadını çıkarmaya çalışan kreatif bir insan olarak tanımlayan Jordan söz konusu tarzı olduğunda daima gösterişli değil kaliteli stilleri tercih ediyor. 

“Jordan’ın Dockers® giydiğini görmek çok doğal geliyor,” diyen Dockers® CEO’su Santiago Cucci sözlerine şöyle devam ediyor: “Markamızın özgünlüğünü hissettiren zahmetsiz bir Batı Kıyısı görünümü var. Ekibimize katıldığı için çok mutluyuz.”

Bu özgünlük, Dockers® ile Jordan’ın mükemmel iş birliğine de yansıyor. Dockers® daima insanların kendilerini iyi hissetmesini ve kimliklerine sadık kalmasını sağlayan stiller yaratmayı taahhüt ediyor. Jordan da görünümlerini oluştururken bu değerlere önem veriyor. Jordan uzun zamandır Dockers® hayranı olmasına rağmen şimdi markanın yüzlerinden biri olarak tarzını Dockers® stilleri aracılığıyla ifade edeceği için heyecanlı olduğunu söylüyor. 

“Kelimenin tam anlamıyla bir Dockers® hayranıyım,” diyor Jordan. “Hepsi benim tarzım. Flanel gömleklerin hissini çok beğeniyorum. Ceketler de üstlerle gerçekten iyi duruyor. Pantolonlara gelince fitilli kadifeleri ve renk seçeneklerini sevdim. Hiçbir şey fazla çılgın değil. Her şey dozunda ama dikkat çekiyor.” 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe