Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Omni-Heat Infinity ile bu kış içeri girmek istemeyeceksiniz!

Üstün teknolojileriyle açık hava aktivitelerini keyifli hale getiren Columbia’nın Omni-Heat Infinity Koleksiyonu ile bu kış, içeri girmek is...

Omni-Heat Infinity ile bu kış içeri girmek istemeyeceksiniz!


Üstün teknolojileriyle açık hava aktivitelerini keyifli hale getiren Columbia’nın Omni-Heat Infinity Koleksiyonu ile bu kış, içeri girmek istemeyeceksiniz!

Soğuk havalarda sıcak kalmayı ve rahat hissetmeyi sağlayan yenilikçi teknolojiler geliştiren Columbia, ısıyı yansıtan altın renkli noktalar ile tüm spor aktivitelerinde üstün seviye sıcaklık deneyimi sunuyor.

Omni-Heat Infinity ile bu kış içeri girmek istemeyeceksiniz!

Özel olarak geliştirilen altın renkli noktaları doğal vücut ısısını yansıtır, korur ve nefes alabilirlikten ödün vermeden sıcaklık sağlar. Columbia’nın başarılı ve ödül alan Omni-Heat ısı yalıtım teknolojisini temel alan Omni-Heat Infinity, sıcaklığı ve nefes alabilirliği optimize etmek için yeni, altın renkli noktalara sahip astarı ile ısıyı daha fazla yansıtıyor ve açık havada geçirilen zamanı keyifli hale getiriyor.

Omni-Heat Infinity ile bu kış içeri girmek istemeyeceksiniz!

Platinum Peak™ Hooded Mont, hem soğuk havalara karşı koruyan hem de uzun süre boyunca terlemeyi önleyen teknolojileri ile rahat bir gün geçirmenize yardımcı oluyor. Estetik bir görünüme sahip olan bu modelde kullanılan teknolojiler, ısı verimliliğini artırarak maksimum performans sunuyor. Kordonu ile ayarlanabilir etek ucu montun vücudunuza tam uyum sağlamasına yarıyor ve soğuk havanın içeri girişini önlüyor. Kapüşonlu tasarımı fonksiyonel bir kullanım sağlıyor. Platinum Peak™ Hooded Mont’un fermuarlı ceplerinde eşyalarınızı güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi