Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Outdoor Bot Koleksiyonu ile sağlam ve sıcak adımlar!

Hareketli yaşamı odağına alanların gözde spor markası Kinetix, Outdoor Bot Koleksiyonu ile kış aylarında sıcacık ve sağlam adımlara eşlik ed...

Outdoor Bot Koleksiyonu ile sağlam ve sıcak adımlar!

Hareketli yaşamı odağına alanların gözde spor markası Kinetix, Outdoor Bot Koleksiyonu ile kış aylarında sıcacık ve sağlam adımlara eşlik ediyor. Kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden farklı bot alternatifleri sunan Kinetix, hem outdoor aktivitilere hem de kış aylarının zorlu koşullarına uyum sağlıyor!

Dünya spor ayakkabı trendlerini kalite ve uygun fiyat fırsatlarıyla sunan Kinetix, kış aylarında sportif tarzın yansıması olan outdoor bot koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Her türlü hava koşuluna uygun dayanıklılık, sağlamlık ve rahatlık sunan Kinetix Outdoor bot modelleri, yürüyüş sırasında gereken dengeyi sağlama özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Doğayla iç içe olmaktan ve zorlu şartlarda bile doğa sporlarından vazgeçmeyenlerin tercihi Kinetix’in Outdoor bot modelleri; hafif yapısı, sportif görünümü ve su geçirmez özelliğiyle doğa severler için konfor ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. 

Outdoor Bot Koleksiyonu ile sağlam ve sıcak adımlar!


Kadın ve erkek modelleri siyah, hâkî, taba ve kahverengi gibi doğayla uyumlu renkleriyle öne çıkarken kürk, bağcık gibi detaylarla hareketleniyor. 

Özel yapılarıyla yağmura, çamura ve soğuk havalara meydan okuyan Kinetix Outdoor bot modelleri, kırmızı, haki, pembe, mavi renk detayları ve farklı model seçenekleriyle çocukların adımlarına da kış boyu dinamizm katarken, çocukların sıcacık ve konforlu adımlarına da eşlik ediyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe