Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Müzisyen Yobazzers, “Yeniden Dünya’ya Gelsem Yine Müzik yaparım”

Türk müzisyen Yobazzers, etilerde ünlü bir mekan çıkışında magazinin sorularını yanıtladı. Bir çok dalda 2022 ödüle gösterilen ünlü müzisyen...

Müzisyen Yobazzers, “Yeniden Dünya’ya Gelsem Yine Müzik yaparım”

Türk müzisyen Yobazzers, etilerde ünlü bir mekan çıkışında magazinin sorularını yanıtladı. Bir çok dalda 2022 ödüle gösterilen ünlü müzisyen Yobazzers, magazincilerle keyifli sohbet geçirdi.

Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Yobazzers, “çalışmalarımız çok hızlı devam ediyor.After Moon şarkısınıda çıkardık. Hem iş hayatım, hem de müzik hayatım çok güzel ilerliyor. Bu sayede müziğin ritmi ile birlikte bütün işlerime kolayca erişebiliyorum. Ve bu işi yapmaktan büyük keyif alıyorum” dedi. 

Müzisyen Yobazzers, “Yeniden Dünya’ya Gelsem Yine Müzik yaparım”

Ayrıca yeni çalışmaların da yolda olduğunu belirten müzisyen Yobazzers, “ bu dünyaya bir daha gelsem yine bu işi yaparım. Her insanın hayatında müzik kesinlikle olmalı” dedi. 

Türk müzisyen Yobazzers, son çıkardığı single çalışması olan “After Moon” ile Dünya listelerini sallamayı başarmıştı. Spotify ve Apple Music’te bir çok ülkede ilk sıralara oynayan müzisyen, 2023 ile birlikte yepyeni çalışmalarınıda Hollanda patentli plak şirketi “Malbec Records” etiketi ile çıkartacağını belirtti.

“After Moon” Youtube ;

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi