Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tasarımcının imzası haline gelen renkler ve çizimler

Jean-Charles de Castelbajac x United Colors of Benetton Koleksiyonu Son Sezonuna Çizimleriyle Damga Vurdu Ünlü Fransız tasarımcı Jean-Charle...

Tasarımcının imzası haline gelen renkler ve çizimler

Jean-Charles de Castelbajac x United Colors of Benetton Koleksiyonu Son Sezonuna Çizimleriyle Damga Vurdu

Ünlü Fransız tasarımcı Jean-Charles de Castelbajac’ın United Colors of Benetton için hazırladığı son kapsül koleksiyonu 2022/2023 Sonbahar-Kış sezonuna giriş yapıyor. Ünlü tasarımcının Benetton kreatif direktörü ünvanıyla hazırladığı son koleksiyon olan tasarımlarda, tasarımcının imzası haline gelen renkler ve çizimler dikkat çekiyor.

United Colors of Benetton, 2022/2023 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonuyla Fransız tasarımcı Jean-Charles de Castelbajac’a veda ediyor. 2018 yılında başladığı kreatif direktörlük görevini sonbahar-kış sezonu koleksiyonuyla sonlandıran Jean-Charles de Castelbajac’ın son kapsül koleksiyonu tasarımcısının imzası çizimler ve renklerle sezona sunuluyor.

Tasarımcının imzası haline gelen renkler ve çizimler

Kadın, erkek ve çocuk kategorileri için hazırlanan koleksiyonda iddialı renklerin çizimlerle buluştuğu tasarımlar dikkat çekiyor. United Colors of Benetton’un DNA’sına işleyen yeşil, kırmızı, lacivert ve sarı tonlarını bir arada kullanan Jean-Charles de Castelbajac renkli tasarımlarını ikonik çizimleriyle harmanlıyor.

Koleksiyonun öne çıkan tasarımları arasında kadınlar için hazırlanan özel çizimli beyaz ve çok renkli pantolon tasarımları ve üzerine kombinlenen colorblock hırka tasarımları yer alırken erkek ve çocuk koleksiyonlarındaki triko modelleri farklı renk ve desenlerle ön plana çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe