Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Enerjik, romantik, doğa tutkunu ve sportif..

Dört farklı kadın... Enerjik, romantik, doğa tutkunu ve sportif... Her dört kadın da doğanın sunduğu rahatlığı ve özgürlüğü yaşayarak sırada...

Enerjik, romantik, doğa tutkunu ve sportif..

Dört farklı kadın... Enerjik, romantik, doğa tutkunu ve sportif... Her dört kadın da doğanın sunduğu rahatlığı ve özgürlüğü yaşayarak sıradanlıktan uzaklaşıyorlar, canlanıyorlar ve kendilerini yeniden buluyorlar. 

Nautica, bu sonbahar outdoor ve yeni yaşam biçiminden ilham alarak tasarladığı koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor. Markanın 2022 Sonbahar-Kış koleksiyonu hem romantik ruhunu göstermek hem de alıştığı konforu devam ettirmek isteyen kadınlara hitap ediyor. 

Real Marine, Natural, Cozy Softness ve Black Pearl olmak üzere dört farklı temadan oluşan koleksiyonun renk paletinde ise toprak tonlarının yanı sıra kırmızı, sarı, lacivert, turuncu ve soft renkler mevcut. 

Enerjik, romantik, doğa tutkunu ve sportif..


Real Marine: Sportif ve enerjik 

Nautica’nın temel renkleri olan lacivert, kırmızı ve beyaz birlikteliğinden oluşturulmuş olan ‘’Real Marine’’ temalı parçalar hem sportif hem enerjik. Logonun ön plana çıkarıldığı Real Marine temasında renkli örme elbiseler, bloklamalı sweatler, marin temalı t-shirtler, bol pantolonlar ve dolumlu renkli montlar yer alıyor.

Enerjik, romantik, doğa tutkunu ve sportif..


Natural: Romantik Bohem

Kadın giyimin kalbi bohem stili ile yeniden atıyor! Bohem giyim, geçmişten günümüze kadar popülaritesini korumaya devam eden bir giyim tarzı olarak karşımıza çıkıyor. Nautica’nın Natural temalı parçaları ise soft renklerden oluşturulmuş romantik bohem bir silüet. İçinde kendinizi çok rahat hissedeceğiniz parçalara sahip olan bu tema, pofuduk trikolar, baskılı pelüş sweatler, yumuşak dokunuşlu kumaşlarda örmeler, eşofmanlar, oduncu gömlekler ve dolumlu montlardan oluşuyor.

Enerjik, romantik, doğa tutkunu ve sportif..


Cozy Softness: Doğa tutkunu...

Cozy Softness, şehrin kargaşasından kaçıp doğayla iç içe zaman geçiren kadınların gözdesi olacak. Doğadan ilham alınarak tasarlanan temada sonbahar ve kış renkleri yansıtılmış. Cozy Softness da peluş kumaşlardan sweatler, kalın trikolar, kargo pantolonlar, kalın parkalar ve pelüş çantalar yer alıyor. 

Enerjik, romantik, doğa tutkunu ve sportif..


Black Pearl: Sportif...

Black Pearl, günlük yaşamda rahat giyinmeyi tercih eden kadınlar için tasarlandı. Spor parçalardan oluşan temada mix & match olarak kullanabileceğiniz ürünler yer alıyor. Teknik kumaştan T-shirtler, eşofmanlar, taytlar ve braletlerin olduğu tema hem canlı hem enerjik!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi