Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Geri dönüşümlü malzemelerden en trend ürünler

DeFacto’dan geri dönüşümlü malzemelerden üretilen en trend ürünler  Sürdürülebilirliği ana ilkelerinden biri olarak benimseyen DeFacto, %100...

Geri dönüşümlü malzemelerden en trend ürünler

DeFacto’dan geri dönüşümlü malzemelerden üretilen en trend ürünler 

Sürdürülebilirliği ana ilkelerinden biri olarak benimseyen DeFacto, %100 dönüştürülebilir bir malzeme olan poliamidden ürettiği, spor giyimden, günlük kıyafete ve montlara kadar en son trendleri yansıtan geniş ürün yelpazesine sahip sürdürülebilir koleksiyonuyla modanın nabzını tutuyor. 

Global moda markası DeFacto, kadın ve erkek kategorilerinde geri dönüşümlü malzemelerden ürettiği sürdürülebilir koleksiyonuyla fark yaratıyor. Montlardan triko hırkalara, sweatshirtlerden oversize hırkalara kadar birçok tarzda ürün sunan DeFacto, şıklığa önem verdiği kadar gezegenimizin korunmasına da önem veren modaseverlerin beğenisini kazanıyor.

Erkek koleksiyonunda geri dönüşümlü montlar dikkat çekiyor

DeFacto’nun geri dönüşümlü ürünler koleksiyonunda öne çıkan parçalar arasında bulunan erkekler için soğuk kış günlerinde bir yandan sıcak tutarken bir yandan da şık görünmelerini sağlayan montlar yer alıyor. Mavi ve siyah, kahverengi, antrasit ve batik desenli renk seçenlerine sahip bu sürdürülebilir montlar, sonbahar ve kış mevsimine meydan okuyor.  

Geri dönüşümlü malzemelerden en trend ürünler

Kadın modasına geri dönüşüm dokunuşu

DeFacto’nun geri dönüşümlü kadın koleksiyonu, serin havaların en kullanışlı parçalarının tamamlayıcısı oluyor. Koleksiyonda yer alan şişme montlar, triko hırkalar, pelüş sweatshirtler soğuk havaların vazgeçilmez parçaları olurken, sürdürülebilir özellikleri ile doğamızı korumaya devam ediyor.

Geri dönüşümlü ürünlerin arasına sokak tarzını da eklemeyi unutmayan DeFacto, Jean-Michel Basquiat lisans ürünleri ile spor & şık tarzını benimseyen modaseverlerin gönlünü çalıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe