Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İyi hissettiren detaylar…

Yeni yıl zihnen, ruhen ve bedenen yenilenmeye davet ediyor. Bu yenilenme bazı alışkanlıkları sorgulama anlamına geliyor.  Son yıllarda gitti...

İyi hissettiren detaylar…

Yeni yıl zihnen, ruhen ve bedenen yenilenmeye davet ediyor. Bu yenilenme bazı alışkanlıkları sorgulama anlamına geliyor. 

Son yıllarda gittikçe artan sayıda tüketici sürdürülebilir seçimlere yönelirken, bu eğilimin en heyecanlandırıcı etkisi modada yaşanıyor. Bu hassasiyeti Ecoworks koleksiyonuyla ortaya koyan YARGICI, dünyanın önde gelen botanik elyaf üreticisi Lenzing iş birliğiyle modaya doğanın dokunuşunu katıyor. 



Sürdürülebilir modayı teşvik eden markalar, çevre dostu koleksiyonlarıyla modada sürdürülebilirliğin ayak izlerini büyütüyor. YARGICI, Ecoworks koleksiyonuyla bilinçli moda tüketicilerine doğallığın konforunu yaşatan seçenekler sunuyor. Lenzing’in ECOVERO™ viskon elyaflarına koleksiyonunda yer veren YARGICI, tasarımla çevre dostu içerikleri bir araya getiriyor. 

ECOVERO™ elyaflar kullanım sonrası tamamen gübreleşerek doğaya geri dönüyor, atık çıkarmıyor. Ayrıca üretiminde kullanılan teknolojiler sayesinde kumaşın nefes alabilirliğini artırıyor. Bu özelliği özellikle bluz ve elbiselerde konforlu, rahat ve yumuşak bir his yaratıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi