Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şıklığı detaylarda arayan erkeklere hitap ediyor

Vakko, 22/23 Sonbahar-Kış erkek koleksiyonu, şıklığı ve lüks temasını birleştiriyor. Güçlü erkeği temsil eden, modern ve zamansız çizgilerde...

Şıklığı detaylarda arayan erkeklere hitap ediyor

Vakko, 22/23 Sonbahar-Kış erkek koleksiyonu, şıklığı ve lüks temasını birleştiriyor. Güçlü erkeği temsil eden, modern ve zamansız çizgilerden oluşan koleksiyon, stil sahibi ve şıklığı detaylarda arayan erkeklere hitap ediyor.

Vakko’nun şıklık anlayışını sürdüren 22/23 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu, sezonun anahtar parçalarını üst seviye bir lüks temasıyla yorumlayarak  stil sahibi erkeklerin giyim trendlerini belirliyor. Vakko erkeği, her sezon olduğu gibi bu sezonda da kumaş, dikiş detayları, kullanılan materyal niteliği ve farklı renk kombinasyonları ile modaya yön veriyor. 

Şıklığı detaylarda arayan erkeklere hitap ediyor

Erkek koleksiyonun vazgeçilmez rengi lacivertin yanı sıra; yeni sezonda camel, tarçın, yağ yeşili ve beyaz renklerinin birlikte kullanılması koleksiyonun en çarpıcı özellikleri arasında yer alıyor. İpek, kaşmir, yün, pamuk kumaşlar, farklı renk ve desenlerle kombinleniyor ve zamansız bir şıklığı vadediyor.

Vakko Erkek, yeni koleksiyonunda farklı tema ve yaşam anlayışlarını bir arada sunuyor. İş dünyası ve özel günler için birbirinden farklı detaylandırılan takım elbiseler, smokinler ile günlük yaşamın vazgeçilmez çizgisi olan ‘active’ giyim tasarımları, Vakko dostları için hem şık hem rahat alternatifler sunuyor.

Şıklığı detaylarda arayan erkeklere hitap ediyor


Çizgili takım elbise ve çizgili gömlekler, kruvaze paltolar, kalın tabanlı smart casual ayakkabılar; vazgeçilmez şık sneakerlar, deri ve süet detaylar, ceket kumaşlarındaki kare anlayışı, oversize gömlekler ve ceketler Vakko imzasıyla buluşuyor. 

Ayakkabı modasının dünyadaki öncü markaları Vakko çatısı altında 

İtalyan moda anlayışının en önde gelen ayakkabı markalarından olan Santoni, Fratelli Rossetti, Moreschi ve kış sezonu itibarıyla Vakko ailesine yeni katılan İspanyol Magnanni markasının ayakkabı modelleri de bu sezon öne çıkan tasarımlar arasında yer alıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe