Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış mevsiminin vazgeçilmez klasiği oduncu gömlekler

DeFacto’nun, Sonbahar & Kış sezonunun kilit parçaları arasında yer alan oduncu gömlekleri klasikten spora tüm tarzların tamamlayıcısı ol...

Kış mevsiminin vazgeçilmez klasiği oduncu gömlekler

DeFacto’nun, Sonbahar & Kış sezonunun kilit parçaları arasında yer alan oduncu gömlekleri klasikten spora tüm tarzların tamamlayıcısı oluyor. 

DeFacto’nun Sonbahar & Kış koleksiyonunda yer alan tüm zamanların vazgeçilmezi oduncu gömlekler her türlü kombine uyum sağlarken, tarz sahibi bir görünüm yaratıyor. 

Kadın koleksiyonunda pembeden maviye, yeşilden kahverengiye birbirinden farklı renk tonlarında oduncu gömlekler yer alıyor. Yeşil ve beyaz tonlarındaki model taytlarla birlikte kombinlendiğinde sportif bir görünüm sağlarken, deri pantolonlarla kombinlendiğinde çok daha cesur bir stil kazandırıyor. 

Kış mevsiminin vazgeçilmez klasiği oduncu gömlekler


Retro ruhunu yansıtan kahverengi tonlarındaki oduncu gömleği, sonbahar ve kış mevsiminde soğuğa karşı yüksek koruma sağlarken, rahat bol kesimi ve geniş cepleriyle sokak stilinin en iddialı parçaları arasında yer alıyor.  

DeFacto’nun erkekler için tasarladığı oduncu gömlekler arasında hâkî ve krem tonlarındaki parçalar dikkat çekiyor. Hem günlük hayatta hem de özel zamanlarda her türlü pantolon ve ceket ile kolayca kombinlenebilen bu gömlekler, kış soğuğuna karşı sıcak tutan kumaşı sayesinde konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi