Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bir Kış klasiği: Örgü Kazak Modelleri

DeFacto, kış kombinlerinin vazgeçilmez parçası, her dönemin trendi örgü kazak modelleriyle kış modasına yön veriyor. Her kombine uyum sağlay...

Bir Kış klasiği: Örgü Kazak Modelleri

DeFacto, kış kombinlerinin vazgeçilmez parçası, her dönemin trendi örgü kazak modelleriyle kış modasına yön veriyor.

Her kombine uyum sağlayan ve farklı kombinler oluşturma fırsatı sağlayan kazaklar içinde örgü kazak modelleri her daim moda severlerin tercihi oluyor. 

Alternatif yaka formu seçenekleriyle sunulan; yün, triko, peluş seçeneklerle tasarlanan DeFacto’nun örgü kazakları, zengin tasarım alternatifleriyle kış aylarında kendi modasını yaratmak isteyenlere hitap ediyor. 
 
Bir Kış klasiği: Örgü Kazak Modelleri


DeFacto’nun 2022 – 2023 Kış koleksiyonunda, hem erkek hem kadınlar için pembe, sarı, beyaz, gri, leopar, zebra desenli ve dönemin trendi çizgili tasarımlar yer alıyor. DeFacto’nun örgü kazak tasarımları, doğru parçalar ile kombinlendiğinde özel günlerden günlük buluşmalara kadar pek çok ortamda stillerin eşlikçisi oluyor. Kadın modasında hükmünü sürdüren crop top kazak seçeneklerinde de örgülü kazak tasarımlarına yer veren DeFacto, imajlarıyla fark yaratmak isteyenlerin gözdesi oluyor.
 
Farklı motif ve desenlerle sunulan DeFacto örgü kazak modelleri şık, bohem, avangart, modern stillerden cool görünümlere kadar tüm tarzlara dikkat çekici görünümler kazandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi