Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Özel kumaşıyla tül ve dantel uyumu

Göz alıcı parlaklığın en şık hali Glamour modern ve iddialı kadınların favori ürünleri arasında yerini almaya hazır! Özel tasarımlarıyla Suw...

Özel kumaşıyla tül ve dantel uyumu

Göz alıcı parlaklığın en şık hali Glamour modern ve iddialı kadınların favori ürünleri arasında yerini almaya hazır!

Özel tasarımlarıyla Suwen koleksiyonları şık ve iddialı modelleriyle yeni yılda iç giyim kombinlerine yön veriyor. Özel kumaşıyla tül ve dantel uyumunu tek bir tasarıma taşıyan Glamour koleksiyonu, farklı tasarımdaki ürünleri ve özel kumaşıyla bu yıl da göz alıcı şıklık sunuyor.

Koleksiyonda yer alan özel tasarım destekli sütyeni, üzeri dantel detaylı parlak kumaşı 75B – 85B beden aralıkları ve özel modeldeki askılarıyla şık ve rahat kullanım sağlarken, koleksiyondaki dantel detaylı özel tasarımlı slip ve brazilian string’ler ise dikkatleri üzerine çekiyor.

Özel kumaşıyla tül ve dantel uyumu

Bu yılın modası iç gösteren bluz modelli Glamour koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Uzun kollu vücudu saran yapısı tül ve dantel uyumunun yanı sıra ince askılı model alternatifiyle de hem evde hem de outfit kombinlerinizde kombininizi tamamlıyor. Koleksiyonda yer alan supant yanı dantel detaylı yırtmaçlı tasarımıyla ev kombininizi tamamlıyor.

Koleksiyonda kısa ve uzun alternatifleriyle ön plana çıkan gecelikler, özel kumaşı, zarif tasarımı ve dantel detaylarıyla yeni yıl şıklığınıza zarafet katıyor.

Bordo ve siyah renk seçenekleriyle Glamour koleksiyonu, özel dokusu ve ışıltısıyla yeni yılda iç giyim tasarımlarınızda fark yaratıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe