Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renk terapisi ile tanışın!

Feminen ve modern tasarımları kusursuz detaylarla harmanlayan NetWork, İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunda yer alan zengin renk tonlarıyla sezo...

Renk terapisi ile tanışın!

Feminen ve modern tasarımları kusursuz detaylarla harmanlayan NetWork, İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunda yer alan zengin renk tonlarıyla sezonu karşılıyor.  

Sezona yeni koleksiyonuyla merhaba diyen NetWork, feminen ve maskülen stilleri modern dünyanın renk skalasıyla buluşturuyor. Hem günlük yaşam hem de ofis görünümüne eşlik eden koleksiyon, sezonun renkli dünyasına açılan anahtarı elinde tutuyor. NetWork ile bütünleşerek marka kimliğinin vazgeçilmez parçası haline gelen hibrit stil, NetWork İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonu moda tutkunlarıyla birlikte yeni hikayelere doğru yola çıkıyor. Zengin doku ve minimalist çizgilerle, zarafeti günlük yaşama dahil eden kombinler, şehir hayatının her anına  kolayca uyum sağlarken, görkemli stillerde iddialı ve özgür olmanın altını çiziyor. 

NetWork kadınına her an cool ve iddialı bir görünüm sağlayan renk terapisi koleksiyonu, kırmızıdan laciverte, pembeden hakiye, bejden pastel tonlara kadar uzanan geniş bir renk skalası sunuyor. Gündüzden geceye eşlik eden ceket takımlar, keten dokular, zarif trikolar ve elbiseler yaşam stillerimizdeki değişimi yeni sezon koleksiyonunda iddialı bir şekilde yorumluyor. Günlük parçalar ile kombinlenebilen payet ışıltılı parçaların yer aldığı koleksiyon, gündüzden geceye uzanabilen görünümler için modern seçenekler sunuyor. 

Renk terapisi ile tanışın!

Koleksiyondaki farklı hikayelere sahip tüm parçalar, kolayca kombilenebilen ‘mix&match’ özelliği ile eforsuz şıklığı özgürce yakalamanıza olanak sağlıyor. Bahar’ın tüm canlı renklerini barındıran koleksiyona; zamansız ve ikonik  takı tasarımları ile renkli ve farklı formlardaki çantalar eşlik ediyor.

İddiali görünümlerin vazgeçilmezi olan stilettolar ve sezonun trendi olan canlı renklerdeki platform topuklu ayakkabıların yanı sıra farklı form ve kaliteli dokulardaki çantalar sezonun gözde parçaları arasında yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe