Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vilebrequin, Woolmark ile ikinci yazına hazır!

Vilebrequin’in bitmek bilmeyen Merinos yünü yazı, repertuarına iki Merinos yünü mayo daha eklemek için Woolmark ile yeniden iş birliği gerçe...

Vilebrequin, Woolmark ile ikinci yazına hazır!

Vilebrequin’in bitmek bilmeyen Merinos yünü yazı, repertuarına iki Merinos yünü mayo daha eklemek için Woolmark ile yeniden iş birliği gerçekleştirdi. Merinos yününün olağanüstü kalitesi ve yüksek performansı, Vilebrequin’in mayolarıyla birleşerek yün mayo trendini şık bir görüntü ve hızlı kuruma özelliği ile sunuyor.

50 yıllık terzilik bilgisini sürekli deney yapma yeteneğiyle birleştiren ikonik Fransız mayo markası Vilebrequin, mayo giyimini yüksek terzilik seviyesine taşımaya Woolmark ile birlikte devam ediyor. Mayo terziliğine eğlenceli bir yorum getiren ortaklık, dokuma ve desen kesiminden cep yerleşimine kadar geleneksel takım elbise yöntemlerinden yararlanıyor.

Merinos yünü serisindeki 5 yüzme şortunun her biri ortalama 32 adımdan oluşuyor ve uzun ömürlü bir mühendislik sunuyor. Woolmark sertifikalı iki yeni stil, karışıma ikonik erkek takım elbise referansları ekliyor: Safariden ilham alan haki ve sembolik Galler Prensi ekosesi. Lacivert, açık gri ve klasik pötikarenin yanı sıra, her kumaş zamansız bir dokunuşa sahip. Lüks İtalyan dokumacı REDA’nın non-mulesed ekstra ince Merinos yünü kumaşını tercih eden Vilebrequin’in yüzme şortları, Merinos yünü ve performans ile harmanlanmış İtalyan teknik bilgisinin gerçek bir kutlamasıdır.

%100 doğal, yenilenebilir, biyolojik olarak parçalanabilir ve geri dönüştürülebilir Merinos yünü, dünyanın orijinal eko elyafıdır. Doğasında var olan teknik performans avantajları artık plajda da kutlanabilir. Pul benzeri yapısı sayesinde kamgarn Merinos yünü lifleri, özellikle yüksek yoğunluklarda dokunduğunda doğal olarak su dostu, çabuk kuruyan bir kabuk oluşturur. Doğal olarak hızlı kuruyan bu yüzme şortları, Vilebrequin’e göre hedef seviyeden çok daha hızlı olan 5 ila 7 dakikalık bir kuruma süresine ulaşabilir.

Woolmark Genel Müdürü John Roberts şunlardan söz etti: “Vilebrequin’in yünle geçirdiği ikinci yazı, doğanın en iyi özelliklerini teknik yeniliklerle birleştirerek sergiliyor”. “Bu yenilikçi yüzme şortları, beklenmedik yerlerde Merinos yününün mükemmel bir örneğidir ve elyafın eko-kimliklerini ve performans özelliklerini daha da desteklemektedir.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi