Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni yılın moda trendi: Doğa için iyi olanı seç!

Her yeni yıl yeni umutları beraberinde getirirken, hepimize yeni başlangıçlar yapma ve değişime yönelik adımlar atma fırsatı sunar. Yeni yıl...

Yeni yılın moda trendi: Doğa için iyi olanı seç!

Her yeni yıl yeni umutları beraberinde getirirken, hepimize yeni başlangıçlar yapma ve değişime yönelik adımlar atma fırsatı sunar. Yeni yıla girerken, bilinçli tüketim tercihleriyle “iyi olanı” bularak hem dünyamız hem de kendimiz için değişime ve iyileşmeye öncülük edebiliriz. 2023’e girerken gardırop seçimlerimizde doğa dostu giysileri tercih etmek de atabileceğimiz bu değişim adımlarından biri. Yeni yıl kararlarınız arasında gardırobunuzu sürdürülebilir modayla yenilemek varsa, %100 doğada çözünebilir ve kompostlanabilir TENCEL™ elyaflardan üretilen giysiler tam size göre.

Yeni yılın bize iyilikler getirmesi için “iyi olanı” bulmak da önemli. Hızlı tüketim alışkanlıklarını terk ederek bilinçli ve çevreye duyarlı alışverişi ve çevre duyarlılığıyla üretilen ürünleri tercih etmek, hem kendimiz hem de gezegenimiz için atabileceğimiz en doğru iyilik adımlarından biri. Dünyanın önde gelen çevreye duyarlı elyaf üreticisi Lenzing, TENCEL™ markasıyla sürdürülebilir modayı tercih edenler için pek çok seçenekler sunuyor. Yenilenebilir ağaç kaynaklarından elde edilen TENCEL™ elyaflar; şık giyimden günlük giyime, denimden spor kıyafetlere, ayakkabıdan ev tekstiline kadar çok çeşitli moda ve tekstil ürünlerinde kullanılıyor.

Yeni yılda doğa için giyin

Tekstil endüstrisinin ve tekstil atıklarının çevreye verdiği zarar, üreticileri sürdürülebilir ve döngüsel üretime geçiş konusunda harekete geçmeye sevk ediyor. Benzer şekilde tüketiciler de geri dönüşüm, sürdürülebilir kaynaklardan üretim, döngüsellik gibi kavramlar konusunda bilinç kazanıyor, her geçen gün daha fazla sorumluluk alarak değişime ve iyileşmeye yönelik tercihlerde bulunuyor.

TENCEL™, çevre dostu elyaf çeşitleri ve farklı markalarla yaptığı işbirlikleriyle tüketicilerin hem kapsamlı hem de sürdürülebilir moda tercihlerine yaygın bir biçimde erişebilmesini sağlıyor. Doğadan gelen ve kullanım ömrü sonunda %100 çözünerek tekrar doğaya dönen TENCEL™ elyaflar, tüm tarzlara hitap edebilen çok çeşitli moda ve tekstil ürünlerinde kullanılıyor ve bu sayede tüketicilerin de doğa dostu çözümlerin bir parçası olabilmesine yardımcı oluyor.

Yeni yılın moda trendi: Doğa için iyi olanı seç!

Dayanıklılık ve stili kombinle, hem tarzın hem gezegen için “iyi olanı bul”

Sürdürülebilir moda alternatifleri giderek yaygınlaştığı için yeni yılda gardırobumuzu yenilemek ve iyi olanı bulmak artık daha kolay. TENCEL™selülozik elyaf çeşitlerinden elde edilen kumaşlar, dayanıklılık özellikleriyle öne çıkarken, doğal bir yumuşaklık hisside veriyor.Ayrıca kullanıldığı giysinin kalitesini ve dayanıklılığını artırırken, aynı zamanda etkili nem yönetimi ve doğal içeriği sayesinde sentetik kumaş türlerinde sık görülen terleme ve koku gibi kaygıları da gideriyor. TENCEL™ elyaflar doğaya zarar vermeden, deniz ve toprak başta olmak üzere tüm koşullarda biyolojik olarak %100 parçalanarak gübreleşebiliyor ve böylece doğaya tamamen geri dönüyor. Böylece yaptığınız her TENCEL™ etiketli ürün alışverişiyle iyi olanı bularak tarz, şıklık ve kullanım rahatlığı gibi özelliklerden faydalanırken gezegene zarar vermediğinizi ve israf etmediğinizi bildiğiniz için de içiniz rahat olacak. Modası geçmeyen klasiklerden en yeni trendlere, işlevsel outdoor giysilerden denimlere ve gece elbiselerine TENCEL™ etiketli tekstil ürünleri, yeni yılda yapacağınız kombinlere kalite, stil ve sürdürülebilirlik katacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi