Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renklerin ve desenlerin eşsiz ruhu

Her sezon dünyanın farklı noktalarından ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarla yeni yolculuklara çıkaran YARGICI; İlkbahar/Yaz 2023 Koleks...

Renklerin ve desenlerin eşsiz ruhu

Her sezon dünyanın farklı noktalarından ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarla yeni yolculuklara çıkaran YARGICI; İlkbahar/Yaz 2023 Koleksiyonu’nda kültürel dokulardan ve renklerden aldığı ilhamla sıcacık bir yaz yolculuğuna davet ediyor.

Seyahat etmeyi bir yaşam stili haline getiren YARGICI kadını, İlkbahar/Yaz 2023 Koleksiyonu’nda zamansız ve şık tasarımlarla keşfine devam ediyor. İspanya’nın farklı kültürel dokularından ve renklerinden alınan ilhamla hazırlanan koleksiyonda, grafik desenler, işlemeler, zarif ve şık tasarımlar dikkat çekiyor. Soğuk kış aylarından sonra içindeki yükselen enerjiye eşlik edecek koleksiyon enerji dolu bir stil ve rahatlık ediyor.

Kültürel Dokular, Zamansız Tasarımlar

Elbise, pantolon ve gömleklerde öne çıkan doğal dokulu kumaşlar ve mozaik desenler YARGICI'nın İlkbahar/Yaz 2023 Koleksiyonu’nun en çarpıcı özelliklerinden biri. Özellikle gömlek ve bluzlardaki işlemler ve fırfırlar, İspanya temasına çağrışım yaparken koleksiyonun sofistike ruhuna çağrışım yapıyor. Canlı renklerdeki trikolar ve kanvas pantolonlar, özel kesimlerle daha sofistike ve şık bir görünüm sağlıyor. İspanya’nın kültürel dokularından ve renklerinden ilham alınarak hazırlanan koleksiyonda kırmızı, yeşil, mavi gibi ana renkler öne çıkarken her sezon olduğu gibi açık tonlardaki elbise, pantolon, şort ve gömlekleri de kolay kombin imkanı sayesinde mevsimin kurtarıcı parçalarından olacak.

Sahillerde İlham Veren Bir Stil: Renk Kontrastları ve Asimetrik Detaylar

YARGICI, İlkbahar/Yaz 2023 sezonunda Beachwear Koleksiyonu’nda, retro esintili tasarımlara yer veriyor. Koleksiyonda, toka ve aksesuar detaylı bikiniler, asimetrik kesimli ve renk kontrastlı mayolar ön plana çıkıyor. Retro çizgilerin zamansız yorumlarla birleştiği tasarımlar, plajlarda sofistike bir stil sunuyor.  Canlı renklerin hakim olduğu koleksiyondaki mayo, bikini ve plaj elbiseleri gündüz sahillerde, akşam özel davetlerde YARGICI kadının vazgeçilmezlerinden olacak.

Renklerin ve desenlerin eşsiz ruhu

Şıklığın En Önemli Tamamlayıcı Unsuru: Aksesuar

Sezon temasına uygun olarak özenle tasarlanan Aksesuar, Ayakkabı ve Çanta Koleksiyonu şıklığın en önemli tamamlayıcıları arasında yer alıyor. Ayakkabıda, deri sandaletler, espadriller, topuklular koleksiyon felsefesini yansıtan ürünler olarak ön plana çıkarken; çanta modellerinde, mimari detaylardan ilham alınmış motifler ve mozaik desenler dikkat çekiyor. Deri, kanvas ve hasır karışımlı çanta modelleri hem şık hem de fonksiyonel tasarımları ile yaz sezonuna uygun rahat ve doğal bir hava katıyor. Aksesuarlarda ise cam detayları ve değerli taşlar; toka ve bileziklerde ahşap malzeme ve kontrast boncuk detayları, küpelerde ise geometrik ayrıntılar öne çıkıyor. Plajdan şehir sokaklarına ve özel gün kombinlerine kadar fonksiyonel kullanım imkanın sunulduğu İlkbahar/Yaz 2023 Koleksiyonu’nda, aksesuar koleksiyonları enerjik görünümleri destekler nitelikte tasarlandı.

 YARGICI İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda Erkekler İçin Stil Sahibi Parçalar

YARGICI, İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda, erkekler için hazırladığı ürün gamıyla zamansız bir stili yansıtıyor. Her sezon genişlemeye devam eden koleksiyonda soft renklerin hakim olduğu keten gömlekler, polo yaka tişörtler ve bermuda şortlar yaz aylarında erkeklerin kurtarıcısı olacak. Canlı renk ve desen alternatifindeki mayo şortlar ise plajlarda modern şıklığa dikkat çekecek. 

El İşi Dekorasyon Ürünleri Yaşam Alanlarının Vazgeçilmezi Olacak

Her sezon genişleyen dekorasyon koleksiyonu ile bir yaşam biçimi sunan YARGICI, yeni sezonun ruhunu Homeworks koleksiyonuna da yansıtıyor. Dünyanın farklı bölgelerinden özenle seçilen ürünlerle oluşturulan Dekorasyon Koleksiyonu’nun da öne çıkan el işi hasır sepetler, koltuklar ve süsler, terra cotta küpler yaşam alanlarınızı zenginleştirecek.

YARGICI bu sezonda, zamansız ve şık tasarımlarıyla gardıroplarınızdan yaşam alanlarınıza kadar sıcak bir dokunuş yapacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe