Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu yaz paparazzi gibi izleyen meraklı gözlerin radarında olun

IPEKYOL kadınının özgüvenini Burcu Esmersoy’un plaj stiliyle harmanlayan IPEKYOL Beachwear Koleksiyonu, bu yaz paparazzi gibi izleyen merakl...

Bu yaz paparazzi gibi izleyen meraklı gözlerin radarında olun

IPEKYOL kadınının özgüvenini Burcu Esmersoy’un plaj stiliyle harmanlayan IPEKYOL Beachwear Koleksiyonu, bu yaz paparazzi gibi izleyen meraklı gözlerin radarında olmayı garantiliyor.

80'lerin ikonik tasarımlarından ilham alarak sezonun yükselen trendlerini yansıtan Burcu Esmersoy for IPEKYOL 2023 Beachwear Koleksiyonu, bikini, mayo, plaj giyimi ve aksesuar seçkisiyle bu yaz da sahil modasının nabzını tutmaya devam ediyor.

Işıltılı kumaşların eşlik ettiği yanık turuncu, pembe ve mor tonlarının hakimiyetindeki koleksiyonda; Ipekyol kadınını yansıtan mayo ve bikiniler bu yazın moodunu yükseltmeye hazır!  

Bu yaz paparazzi gibi izleyen meraklı gözlerin radarında olun

Doğal kumaşlarla kombinlenebilen, hava sıcaklığının en yüksek olduğu gündüz saatlerinde dahi şıklık sunan parçaların bulunduğu Burcu Esmersoy for IPEKYOL 2023 Beachwear Koleksiyonu’nda;  örme görünümlü desenli bağlama ve sırt detaylı uzun beach elbiseler, birlikte takıp çıkarılabilen romantik formda brodeler, derin yırtmaçlı rahat şık kombinlenebilen düğüm detaylı elbiseler ve  transparan güpür kumaşlı bağlamalı pareo etekler ve canlı renk tonlarıyla öne çıkan mini şortlar plaj şıklığını vurguluyor.

Zamansız siyah&beyazların gold aksesuar ve parlak hotfix taşlı detaylarla zenginleştirildiği tek parçanın gücünü yansıtan ve derin dekoltelerin eşlik ettiği mayo ve bikiniler, plajda geçirilen telaşsız bir günden, yazın ruhuna yakışan en keyifli günbatımı partilerine uzanan zaman dilimine eşlik ediyor.

Burcu Esmersoy’un dinamik ve şık yaz stilini yansıttığı Burcu Esmersoy for Ipekyol 2023 Beachwear  Koleksiyonu’nu keşfetmek için IPEKYOL mağazalarına , online’a ve mobil uygulamaya davetlisiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi