Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğa severlere tüm maceralarında eşlik edecek

Doğanın uyanışına nehrin kenarında, sık ormanda ya da yüksek tepelerde eşlik etmek için maceracı ruhunu serbest bırak! Doğanın tüm güzellikl...

Doğa severlere tüm maceralarında eşlik edecek

Doğanın uyanışına nehrin kenarında, sık ormanda ya da yüksek tepelerde eşlik etmek için maceracı ruhunu serbest bırak! Doğanın tüm güzelliklerini keşfederken Columbia’nın üstün teknoloji ürünlerine güvenebilirsin.

Yeni sezonu heyecanla bekleyen doğa severlere tüm maceralarında eşlik edecek üstün teknolojili Columbia ürünleri mağazalarda ve Columbia.com.tr’de yerini alıyor.

Doğa severlere tüm maceralarında eşlik edecek

Facet™ 75 Mid OutDry™ ayakkabı ile en iyisi ol. Özel olarak tasarlanmış bu teknik yürüyüş ayakkabısında su geçirmez ve nefes alabilir OutDry™ yapı, Navic Fit™ güvenli bağcık sistemi, Techlite™ Plush darbe emiş ve dağ keçileriyle yarışmanı sağlayacak, ıslak ve kuru zeminlerde mükemmel zemin tutuş sağlayan dış taban özellikleri bulunuyor. Patikada hedeflediğin noktaya ulaşırken su birikintileri, taşlar performansını düşüremez. Konforlu bir deneyim için Facet™ 75 Mid OutDry™ ‘a güvenebilirsin! FACET™ koleksiyonunun bu en yeni modeli gelişmiş orta taban teknolojisi ile darbelerin etkisini en aza indiriyor ve daha güçlü zemin tutuşu sağlıyor. 

Doğa severlere tüm maceralarında eşlik edecek

Hayatın her anında fonksiyonel çözümler sunan Columbia yağmurlukları, sağanak yağmurlu havada bile üstün koruma sağlıyor. Omni-Tech™ 3D teknolojisine sahip Mazama Trail™ yağmurluklar su geçirmez yapısı ile seni ıslanmaktan koruyor ve macerana kesintisiz devam etmeni sağlıyor. Yoğun yağmurda bile dikişleri sızdırmaz özellikli bu su geçirmez yağmurluk sayesinde outdoor aktivitelerinden geri kalmana hiç gerek yok. Koltuk altı havalandırması ve nefes alabilir tasarımı ile fazla nemi dışarı atıyor. Fermuarlı cepleri eşyalarını güvende tutarken ayarlanabilir kapüşonu, manşetleri ve çene koruyucusu seni dış etmenlerden koruyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe