Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modaseverleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor

Beymen Club, 2023-24 Sonbahar/Kış sezonunda markanın özgün kimliÄŸinden esinlenerek, modaseverleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor.  Sezo...

Modaseverleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor

Beymen Club, 2023-24 Sonbahar/Kış sezonunda markanın özgün kimliÄŸinden esinlenerek, modaseverleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor. 

Sezonun muhteşem atmosferiyle birlikte, Beymen Club'ın 2023-24 Sonbahar/Kış Kampanyası, şehrin tüm güzelliklerini keşfetmeye ve dolu dolu yaşamaya yönelik benzersiz bir çağrı niteliğinde.

Sonbaharın gelişiyle şehrin tüm ruhu bizi sararken, Beymen Club'ın 2023-24 Sonbahar/Kış Kampanyası #LivingInTheCity temasıyla herkesi anı yaşamaya ve şehrin enerjisine kapılmaya davet ediyor. Beymen Club'ın etkileyici tasarımları şehrin modasına modern ve güncel kodları taşırken kendini ve şehri yeniden keşfetmek için ilham veriyor.

Modaseverleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor

Åžehrin sokak ve caddelerinde keÅŸif ve eÄŸlence dolu bir yolculuÄŸa çıkaran kampanyada, modellere ÅŸehrin renkli ve dinamik ruhundan ilham alan Beymen Club 2023-24 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nun modern, yenilikçi ve genç tasarımları eÅŸlik ediyor. TBWA\Ä°stanbul imzası taşıyan kampanyanın yönetmen koltuÄŸunda Deniz Birgi yer alırken, kampanya fotoÄŸrafları ise Mehmet Erzincan imzası taşıyor. 

#LivingInTheCity

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi