Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modadan vazgeçmeyenlere gündüzden geceye

2023 yaz sezonununda mevsimin tüm renklerini modellerine taşıyan COLIN’S Color Denim Koleksiyonu, denimin çeşitli renklerini sunuyor.  Turun...

Modadan vazgeçmeyenlere gündüzden geceye

2023 yaz sezonununda mevsimin tüm renklerini modellerine taşıyan COLIN’S Color Denim Koleksiyonu, denimin çeşitli renklerini sunuyor. 

Turuncu, krem ve yeşilin tonlarını jean ceketler, etekler, şortlar ve farklı paça tiplerine sahip pantolonlarla buluşturan Color Denim Koleksiyonu yaz günlerinin vazgeçilmez kombinasyonlarını oluşturmaya hazırlanıyor. Doğadan yeşili, topraktan kahveyi ve taşların grisini taşıyan modeller yıkamalarla hareketlendirilmiş antik görünümler de sunuyor.  Koleksiyonda yer alan renkli croplar ve gömlekler, modadan vazgeçmeyenlere gündüzden geceye her an eşlik ediyor.

Modadan vazgeçmeyenlere gündüzden geceye

Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin vazgeçilmezi renkli denimler, alt – üst takım halinde kullanılarak Denim on Denim modasına uyum sağlıyor. Aynı zamanda farklı renklere sahip modellerle kombinlenmeye de uygun Color Denim Koleksiyonu moda tutkunlarına her mevsimde hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi