Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Atelier Galin, pürüzsüz işçilikle fonksiyonu buluşturdu

Atelier Galin 2023-24 Sonbahar/Kış Koleksiyonu , minimal ve zamansız çizgisi, sofistike renk skalası ve en üst segment materyalleri ile sezo...

Atelier Galin, pürüzsüz işçilikle fonksiyonu buluşturdu

Atelier Galin 2023-24 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, minimal ve zamansız çizgisi, sofistike renk skalası ve en üst segment materyalleri ile sezona damgasını vurdu… 

Her Atelier Galin ürünü, deriden süete, en küçük fermuar kulbuna kadar en kaliteli malzemelerle %100 el yapımı. 2023’ün son aylarında kışa mükemmel uyum sağlayan dört yoğun rengi ile karşımıza çıkan Atelier Galin, hem günlük işlerinizi hallederken kulllanabileceğiniz Mila telefon çantası, hem de gündüzden geceye mükemmel eşlik eden,çıtçıtlı sapları ile kolayca ayarlanabilen hobo tarzı modeli Jasmine ile sezona damga vurdu diyebiliriz. Koleksiyonun en güzel yanı, iki modelde aynı deri ve süet ile takım yapılabilmesi. İki çantayı birlikte kullananların da olduğunu gördüm, çok hoşuma gitti. Bir tarafta telefonunuz, diğer tarafta çantanıza koyduğunuz diğer her şey. Telefon gerektiğinde direk alabilmek mükemmel.

Atelier Galin, pürüzsüz işçilikle fonksiyonu buluşturdu

Sezonun trend rengi bordo, zamansız taba, her kış kıyafetine uyum sağlayan gri ile siyah deri, kahverengi süet ile kahverengi derinin buluştuğu 4 farklı birbirinden yoğun ve göz alıcı dört renk ile iki model de koleksiyona tat katıyor.

Trendleri yakalamaya çalışmaktan uzak, kendi çizgisinde ilerleyen kadınları yansıtan bu koleksiyona göz atmak için web sitesi www.ateliergalin.com’a buradan ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi