Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dağlar seni çağırıyor! Haydi!

Üstün teknolojileriyle açık hava aktivitelerini keyifli hale getiren Columbia’nın Heritage Koleksiyonu ile bu kış, içeri girmek istemeyeceks...

Dağlar seni çağırıyor! Haydi!

Üstün teknolojileriyle açık hava aktivitelerini keyifli hale getiren Columbia’nın Heritage Koleksiyonu ile bu kış, içeri girmek istemeyeceksin!

Dağlar seni çağırıyor! Haydi! En yeni Heritage Koleksiyonumuz 90’ların cesur renk ve stillerini karlı günlere taşıyor.

Heritage Koleksiyonumuz, geçmişteki cesur renkleri ve desenleri çağrıştırıyor. Geçmişimiz artık geleceğimiz ve bir sonraki karlı günümüze retro bir hava katar. Heritage Koleksiyonu ile zamanda yolculuk yapmaya hazır olun! (ya da dağın en aşağısına!)

Dağlar seni çağırıyor! Haydi!

Wintertrainer Interchange Kadın Montun dış katmanı, yağmur ve kar koruması için su geçirmez, nefes alabilir ve dikişlerde sızdırmazlık özelliklerine sahipken çift taraflı giyilebilir polar sıcaklık için tasarlanmıştır. Ayrı ayrı giy veya tam koruma için birleştirerek kullan. Fermuarlı göğüs ve yan cepleri oldukça fazla depolama alanı sunar. Polar üst çift taraflı giyilebilir. Çıkarılabilir kapüşonu ile fonksiyonel bir kullanım sağlar. Ayarlanabilir manşetleri ile üzerine tam uyum sağlar.

Wintertrainer Erkek Polar Üst, modern bir dokunuşla geçmişten ilham alan bu yarım çıtçıtlı polar üst, tarz ve konforun mükemmel bir karışımının yanında ilave olarak kullanışlı cepler sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi