Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Pan Etiket Ürünleri

Pan Etiket çeşitli amaçlar için kullanılmaya hazır etiket çeşitleri üretmektedir. Bunlardan bir tanesi olan termal etiket , yüzeyinde buluna...

Pan Etiket Ürünleri

Pan Etiket çeşitli amaçlar için kullanılmaya hazır etiket çeşitleri üretmektedir. Bunlardan bir tanesi olan termal etiket, yüzeyinde bulunan termal tabaka ile başka bir sarf maddeye gereksinim duymaksızın üzerine baskı alınabilen etiket çeşididir. Termal olmayan etiket daha masraflı olmaktadır. Bunun nedeni baskı yapılması için ribon sarf malzemesine gereksinim duyulmasıdır. Ancak lamine termal etiketlerde ribon saf malzemesine gereksinim duyulmadan direkt olarak termal baskı tekniğiyle baskı alma imkânı bulunmaktadır.
 
Eko Termal Etiket ile Lamine Termal Etiket Arasındaki Farklar Nelerdir? Hangi Etiketi Tercih Etmek Daha Avantajlıdır?
 
Firmanın ürettiği lamine etiket, yüzeylerinde bulunan koruyucu madde sayesinde ıslaklık, ısınma ve ışığın etkisini daha az geçirir. Eko termal etiket ise lamine termal etiket öteki adıyla top termal etiket ile gramaj ve yapışkanlık açısından farklılık göstermese de dayanıklılık açısından farklıdır. Bunun sebebi eko termal etiketin yüzeyinde koruyucu madde bulunmamasıdır. Lamine termal etiketler. Eko termal etiketlere göre daha uzun kullanım süresine sahiptir.
 
Ayrıca lamine termal etiket baskı için ekstra maddeye ihtiyaç duymadığı ve ekstra maliyeti olmadığı için daha çok tercih edilmektedir. Eko termal etiket 3 ay ile 6 ay arasında kullanılabilirken lamine termal etiket ise 6 ay ile 9 ay arasında kullanım süresine sahiptir. Lamine termal etiket, eko termal etikete göre daha uzun süre kullanım imkânı verdiği için ikisi arasındaki fark fiyata da yansımaktadır. Lamine termal etiket, eko termal etikete göre biraz daha pahalı olmaktadır. Lamine termal etiket kullanım açısından hem daha pratik hem de daha uzun süreli olması sebebiyle daha avantajlıdır. 
 
Lamine Termal Etiket Nerelerde Kullanılır?
 
Zamanımızda hız çok önemli olduğu için kullanılan ürünler de yapılan işlerde pratiklik sağlayacak ürünler olmaktadır. Bu sebeple hizmet sektöründeki birçok firma kendine zaman kaybettirmeyecek ürünleri tercih etmektedir. Daha hızlı hizmet, daha fazla üretim anlayışı nedeniyle etiket kullanımı gerektiren sektörler daha çok lamine termal etiketi tercih etmektedir. 
 
Lamine termal etiketi ağırlıklı olarak tercih eden firmalar: gıda, sağlık, kargo hizmeti veren firmalardır. Hizmet sektörüne dahil olan birçok firma tarafından kullanımı kolay olduğundan tercih sebebi olmaktadır.
 
Pan Etiket Ürünleri

Kullanılan Malzemeye Göre Termal Etiketler Nelerdir?
 
Termal etiketlerin kullanım süresi kâğıtlarının kalitesiyle ilgili değil kullanılan termal ile ilgili olmaktadır. Termal etiket üretilirken iki çeşit malzeme kullanılır. Bunlardan bir tanesi plastik bazlı termal etikettir. Plastik bazlı termal etiketler bazı özel amaçlar için üretilmekle beraber üretimi çok pahalı olduğu için pek tercih edilmemektedir. Ayrıca plastik bazlı termal etiketlerin çok fazla kullanım alanı yoktur. Termal etiketler ikinci olarak kâğıt bazlı üretilmektedir. Kâğıt bazlı termal etiketlerin ise 2 çeşidi bulunmaktadır. 
 
Pan Etiket Başka Hangi Etiket Çeşitlerini Üretmektedir?
 
Pan etiket kullanım alanına göre 40'ın üzerinde etiket çeşidi üretmektedir.
 
Sürsajlı Etiket: Genellikle yüzey üzerindeki fiyat ya da etiketleri kapatmak amacıyla kullanılan kapatıcı etikettir. Çoğunlukla mağazacılıkta kullanılmaktadır.
 
İnkjet Etiket: Püskürtme tekniği ile baskı alınabilen etiket türüdür.
 
Kuşe Etiket: Ribon kullanılarak baskı alınabilen etiket türüdür. Buna rağmen düşük fiyatlı olması daha çok tercih sebebi olmaktadır. 
 
Bunların dışında vellum etiket, lazer etiket, opak polipropilen etiket gibi bir sürü etiket üretimi yapan Pan Etiket çeşitli kullanım alanlarına yönelik etiketler üretmektedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi