Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Michael Kors Türkiye’deki En Büyük Mağazasının Kapılarını Açtı

Michael Kors, Sonbahar Kış 2014 sezonuna Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi’nde açılan 316 metrekare genişliğindeki Türkiye’deki en büyük m...

Michael Kors, Sonbahar Kış 2014 sezonuna Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi’nde açılan 316 metrekare genişliğindeki Türkiye’deki en büyük mağazasıyla merhaba diyor.

Michael by Michael Kors yeni sezon koleksiyonunda erkeksi bir şıklıkla öne çıkıyor. Yazın sıcak günlerinin geride kalmasıyla birlikte feminen parçalar yerini klasik erkek giyiminden esinlenilerek tasarlanan bol kesimli kumaş pantolon, gömlek ve ceketlere bırakıyor.

Şık bir akşam yemeği için vazgeçilmez parçaların yer aldığı koleksiyonda, şal desenleri, fularlar, kırmızı çizgililer ve büyük ekoseler, siyah, beyaz, buz mavisi, açık kahve ve açık parlak kırmızı tonlarıyla modern bir şıklık sunuyor. Uzun erkek ceket ve paltoları, bu sezonda Michael by Michael Kors koleksiyonunda başrol oynuyor. Fular ve şallarla yapılan hacimli büyük fiyonklar, bu maskülen stilin kadınsı bir detayı olarak karşımıza çıkıyor.

Koleksiyonun en gözde parçaları arasında; rahat pantolonlar, gömlek elbiseler, yumuşak hırka ve kazaklar, asimetrik kesimli bol etekler geniş yer tutarken, pliseli etek ve elbiselerin zarif kadınsılığına binici esintileri taşıyan parçalar eşlik ediyor. Binici çizmeleri, Oxford ayakkabılar ve dizginleri anımsatan kemerler, sokak şıklığını temsil eden rahat sneaker’lar, şık portföyler ve satchel’lar ise koleksiyonun vazgeçilmez aksesuarları arasında.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi