Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar'da Jean şıklığı...

Kaliforniya’dan esinlenilerek hazırlanılan Sonbahar 2014 koleksiyonu, 90’lar Venice Beach’in güneşli günlerinin hissini ve Yosemite Vadisi’n...

Kaliforniya’dan esinlenilerek hazırlanılan Sonbahar 2014 koleksiyonu, 90’lar Venice Beach’in güneşli günlerinin hissini ve Yosemite Vadisi’nin hayranlık uyandıran rustik güzelliğini sürdürüyor. 


Kadın tasarım ekibi bir keşif yaparak, denim liderliğinde hem köklerinden ayrılmadan hem de geçmişini içine alan çok çeşitli bir jean koleksiyonu yarattı. Sonbahar 2014 için hazırlanan Kadın Jean Koleksiyonu’nun anahtar parçaları ise, ikonik Levi’s® 501®, ultra şık High-Rise Skinny, şekillendiren Revel ve olmazsa olmazlardan Levi’s® Legging.

Efsane 501® Jean'ler...
Levi’s® 501® jean ve 501® şortları ele alan tasarım ekibi, bu sezon koyu indigolardan, siyahlara kadar uzanan otantik, yıpranmış hissini veren original boyfriend jean’i tasarladı. Beyaz gömleklerle muhteşem uyum sağlayan Levi’s® 501® jean'ler, Sonbahar şıklığınızı tamamlayacak.

Süper - esnek High-Rise Skinny...
Sonbahar 2014’de kadınların High-Rise Skinnylerinde, süper-esnek kumaşlar kullanıldı. Daha az esneme sunan jean'ler rahatlığı ve şıklığı ile dikkat çekiyor.

Bu sezon yüksek belli modelleriyle karşımıza çıkan süper-skinny jean'leri rahat bir t-shirt ile kombinleyerek cool bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Levi’s® Revel™ Koleksiyonu ile Şekilli Vücut Muhtteşem Kıvrımlar....
Levi’s®'ın, yenilikçi tasarım tekniklerinin kullanıldığı denim içinde eriyen özel bir "Sıvı Şekillendirme Teknolojisi" ile kadınların vücut şeklini ön plana çıkaran, belirginleştiren ve istenilen bacak ve kalça görüntüsünü veren Revel™ jean'leri Sonbahar 2014’te de 90’ların Venice Beach kültüründen ve Yosemite’nin zengin doğal tonlarından esinlenilen yeni renkleri ile ön plana çıkıyor.

Bacak uzatan, karın düzleştiren, vücut şekillendiren jean'ler artık eskisinden daha da yumuşak.
Legging koleksiyonu ile jean'lerinizin dizi bollaşmayacak...

Levi's®’ın ünlü jean’i legging diz kısmında oluşan bollaşmaya son veriyor. Streç özelliği ile dizi kavrayan legging jean'ler likralı kumaşı işe ön plana çıkıyor. Tencel kumaş ile hazırlanmış ekstra yumuşak versiyonu ile karşımıza çıkan legging jean'lerin farklı non-denim renkleri de bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi