Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Desen Yolculuğuna Çıkmaya Hazır mısınız ?

Beymen Club kadını bahar aylarıyla birlikte yenileniyor ve desenleri cesurca kullanmaktan ve renklerin enerjisini dışarıya vurmaktan çekinmi...

Beymen Club kadını bahar aylarıyla birlikte yenileniyor ve desenleri cesurca kullanmaktan ve renklerin enerjisini dışarıya vurmaktan çekinmiyor.

Şehrin enerjisinden ilham alarak tasarlanan İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonunda özgün materyaller, sıra dışı desenler, farklı şehirleri hatırlatan renkler, nostaljik süetler ve uçuşan ipeklerle buluşan parçalar trendleri ‘kendine özgü’ yaratıyor.

Klasik leopar ve çiçek desenlerini yeniden yorumlayarak fark yaratan Beymen Club, ilkbahar yaz koleksiyonlarının imzası haline gelen cigarette pantolon, kloş etek ve kolsuz elbiselerini bu desenlerle moda severlere sunuyor.


30. Yılına özel kaz logosunu yeniden hayata geçiren markanın, kaz işlemeli ürün grupları özel bir ilgiyi hak ederken, denim grubunda bulunan ve elde tek tek işlenen bluz ve gerçek hasırın kullanıldığı denim elbise gardıropların vazgeçilmezi oluyor.

Bahar geldi, yaz yaklaşıyor. Özel an’lar, unutulmaz anılar, farklı şehirlerde yeni hikayelere Beymen Club renk ve desenleri eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi