Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbaharı Sıcacık Karşılayın

Günümüz trendini tüketicileriyle buluşturan DeFacto, 2015– 2016 Sonbahar – Kış Koleksiyonu’nda sıcacık tasarımlarıyla vitrinlerini donatıyor...

Günümüz trendini tüketicileriyle buluşturan DeFacto, 2015– 2016 Sonbahar – Kış Koleksiyonu’nda sıcacık tasarımlarıyla vitrinlerini donatıyor. Stil sahibi yeni ürünleri ile sonbaharın serin günlerini karşılamaya hazırlanan DeFacto, her zaman şık ve rahat olmak isteyenler için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Her sezon yeni koleksiyonları ile moda takipçilerinin beğenisini toplayan DeFacto, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunu birbirinden şık ürünleriyle karşılıyor.

DeFacto 2014-2015 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda; şıklığı rahatlıkla birleştirmek isteyenler için ‘Casual’ serileri moda tutkunlarının favorisi olacak. Salaş pantolon ve uzun hırkalar canlı renkler ve geometrik detaylarla birleşerek eşsiz bir birliktelik sunuyor. Toprak tonları ve tül zarefetinin kullanıldığı koleksiyonda 60’lar ruhunun etkisi hissedilmeye devam ediyor. Ekose, tüvit ve peluş kumaşların ağırlıkta olduğu koleksiyonun ana renklerini ise bordo, kırmızı, toprak tonları, siyah, yeşil, beyaz ve mavi oluşturuyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan birbirinden şık bluzler kalem pantolonları tamamlamaya hazır.

Şık tasarımlarıyla dikkat çeken DeFacto, Sonbahar-Kış 2015-2016 Erkek Koleksiyonu’nda bulunan ‘Deep Smart’ koleksiyonu ile yazı aratmayacak sıcacık bir ürün yelpazesi sunuyor. Yazın sıcacık havasından ve yüksek enerjisinden ilham alınarak hazırlanan koleksiyonda okyanus renkleri kullanılırken minimal desenler ve dokularla göz alıcı kombinler hazırlandı. Spor ve şıklığın maskülen bir estetikle buluştuğu karma koleksiyonda desenli gömlekler yeni sezonun vazgeçilmez parçalarından biri olurken yenilikçi materyallerin tazeliği ve derinin geleneksel ayrıcalığı yakından hissedilecek. Deep Smart koleksiyonunda ağırlıklı olarak beyaz, mavi, bordo ve petrol renkleri kullanılıyor.

Yeni sezon koleksiyonunun dikkat çeken bir diğer ürün grubu ‘Gentleman’ tarzından ödün vermeyen şık beyfendilere hitap ediyor. Gentleman koleksiyonunda soğuyan havalara inat içinizi ısıtacak sonbahar renkleriyle ceketler, gömlekler, trikolar ve pantolonlar sizi şıklık yarışına davet ediyor. Haki ve tarçın renklerinin kombinasyonları indigo tonları ile dengelenirken, yılın en trend renklerinden biri olan askeri haki yeni sezonda da sıklıkla kullanılıyor. Gentleman koleksiyonunda, pantolon paçaları yukarı katlanmış olarak tasarlanırken, ceketlerde düğmeler artırılarak tarz bir görünüm sağlanıyor.

Kumaşlardaki yünün sıcak hissiyatını, dokulardaki hacim ile birleşerek eşsiz bir uyumu bir arada sunuyor. Gentleman koleksiyonu kapitone detaylar ve deri detaylarlarla mükemmel uyumu sunarken baskılı çiçekli gömlekler ve sonbahar tonlarına boyanan ekose gömlekler yeni sezonun en trend parçaları olarak dolaplardaki yerlerini alacaklar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi