Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sokağa aksesuarsız çıkamayanlar Karaköy’de buluşuyor!

El işi, özgün ve orijinal takılar ve aksesuarlar 19 – 20 Aralık’ta Karaköy Nar Loft’ta görücüye çıkıyor. 12 tasarımcıyı bir araya getiren Ze...

El işi, özgün ve orijinal takılar ve aksesuarlar 19 – 20 Aralık’ta Karaköy Nar Loft’ta görücüye çıkıyor. 12 tasarımcıyı bir araya getiren Zet.com kolye, küpe, yüzük, bileklik, broş ve şapkalardan oluşan seçeneklerle iki gün boyunca sizlerle buluşuyor.

Her hafta Karaköy’de tasarımcılar ile tasarımseverleri buluşturan Pazar Yeri’nde bu hafta öne çıkan tasarımcılar şöyle;

• Biell: El yapımı bileklik, küpe ve kolyelerle Karaköy’de olacak olan Biell, gümüş tasarımlarıyla ön plana çıkıyor.
• Girlluminati: İsmiyle olduğu kadar tasarımlarıyla da oldukça ilgi çekici. Birçok çizgi kahramanı ve ikon ismi broşlara taşıyan Girlluminati, rengarenk broşlarla ziyaretçileri bekliyor.

• Figen Demiray: Küçük yaşta kişisel eşyalarında yaptığı değişikliklerle başlayıp tasarım hayatına adım atan Figen Demiray, Kapalı Çarşı’nın kadim geleneklerinden öğrendiği zanaatı çağdaş yaklaşımlarla birleştiriyor. Demiray bileklik, kolye ve yüzüklerle size kendinizi özel hissettiriyor.
• Aysun Aslan: Bu stantta göreceğiniz her şeyin ilham kaynağı tutku! Küpe, broş ve kol düğmeleriyle ruha dokunan Aysun Aslan’ın tasarımlarının detaylarında kaybolacaksınız.
• Atölye 16 Jewellery and Accessory Design: 2012 yılından beri hem görsel ve yazınsal sanattan beslenerek insanların hafızalarına kazınmış karakter ve olayları ve modern zamanı tasarımlarına aktarıyor.
• Melka by Meltem Kaymak: 2010 yılında Meltem Kaymak’ın çocukluğundan bu yana el sanatlarına dair biriktirdiklerini harmanladığı bir marka olarak doğdu. Şapka, saç aksesuarı, gelin şapkası, broş, papyon ve takı gibi pek çok aksesuar tasarlayan Kaymak, el emeğinin değerli gücüne inanıyor.
• Winona: Zamanın en 'hakiki' dönemine yani 90’lara duyduğu özlemle karışık bir saygı duruşunda. 19 – 20 Aralık’ta 90’ları Karaköy’deki standına taşıyor ve farklı tarzıyla ziyaretçileri o dönemlere götürüyor.
• Bi Design: Taşların gücüne inanlardan. Kuvars, sedef, ametist gibi doğal taşları tasarımlarıyla buluşturuyor.
• Aspect Tasarım: Her takının bir hikayesi var. Tasarımlarının hemen hemen hepsinde doğal taşlar kullanan Aspect, aşkla tasarladıkları takılarıyla ziyaretçilerini bekliyor.
• Manaraya: El yapımı kolye, broş ve rozetlerinin hepsi birbirinden renkli ve eğlenceli. Özel nakış yeteneğini tasarımlarına taşıyan Manaraya, ince işçiliğiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.
• Wonderland Boutique: Takılarında da ince zevkinden ve şıklığından vazgeçmeyenler Wonderland Boutique tasarımlarında kendini bulacak. Wonderland standı, kolyeden omuz zincirine kadar geniş ürün yelpazesiyle Nar Loft’ta yer alıyor.
• Lotus Pokus: Sevgiyle, neşeyle, şifayla, güzel günlerde kullanılmak üzere tasarlanan özel ve tek ürünlerden oluşan minik bir fil. Bazen müzik festivallerinde, bazen günlük etkinliklerde karşınıza çıkan Lotus Pokus, bu kez Karaköy Nar Loft’ta.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi