Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Pınar Altuğ kıyafetlerini Gardrops.com’dan bağışlıyor

Pınar Altuğ çok beğenilen ve stilini yansıtan kıyafetlerini Gardrops.com'da moda tutkunlarıyla buluşturuyor. Oyuncu kimliğinin yanı...

Pınar Altuğ çok beğenilen ve stilini yansıtan kıyafetlerini Gardrops.com'da moda tutkunlarıyla buluşturuyor.


Oyuncu kimliğinin yanı sıra tarzı ve kıyafet seçimleriyle de beğenilen Pınar Altuğ farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Altuğ, yeni nesil ikinci el giysiler için pazar yeri Gardrops.com’da eşyalarını satışa çıkarıyor.

Altuğ satışlardan elde edeceği geliri Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliğiyle babası adına kurmuş olduğu Niyazi Uçer Altuğ burs fonuna bağışlayarak ihtiyacı olan çocukların eğitimlerine katkıda bulunuyor.

Moda severler, Pınar Altuğ’un gardırobunda bulunan kendi zevkini yansıtan çok şık ve özgün parçaları, her kadının gardırobunda olmasını istediği elbiseleri, şık ayakkabıları ve aksesuarları Gardrops.com’dan satın alırken aynı zamanda ihtiyacı olan çocukların eğitimine de destek olacaklar.

Kadınlar Gardops.com'da çok beğenerek aldıkları ancak bazen hiç giymeyip gardıroplarında unuttukları kıyafetlerini birbirleri ile paylaşıyor. Gardrops.com kullanıcıları hem sezonda bulamadıkları kıyafetlere hem de çok beğendikleri marka parçalara kolay ve tasarruflu şekilde satın alabiliyor. İsterlerse kendi gardıroplarındakileri kıyafetlerini satarak da gelir elde edebiliyorlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi