Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Spor giyim modellerinde teknoloji

New Balance 2017 İlkbahar/Yaz spor giyim koleksiyonu en güçlü kumaş teknolojileri ile sezon trendlerini belirliyor Koleksiyonlarında spor ...

New Balance 2017 İlkbahar/Yaz spor giyim koleksiyonu en güçlü kumaş teknolojileri ile sezon trendlerini belirliyor

Koleksiyonlarında spor yaparken yüksek performans sağlayan modeller sunan New Balance, spor giyim modellerinde teknolojiyi ön planda tutuyor.


Ceket ve yelek modellerinde kullanılan Windcheater özelliÄŸi sayesinde zorlu hava koÅŸullarına ultra hafif kumaşıyla meydan okuyan New Balance, desenleri ve neon detaylarıyla görünürlüğü arttırırken kadınların sportif şıklığını da tamamlıyor. New Balance’ın kadınlara özel tasarlanan tayt koleksiyonunda kullanılan “NB Dry” teknolojili kumaşı sayesinde, nem geçiÅŸi dengelenerek koÅŸularda kuruluk ve rahatlık hissi ile performans destekleniyor. New Balance koÅŸu grubunun hidrofobik polyester ipliÄŸi, spor yaparken ortaya çıkan nemi vücuttan uzak tutarak, koÅŸularda vücudun kuru kalmasını saÄŸlıyor.

Erkekler için özel olarak tasarlanan, nefes alabilen hafif kumaşıyla yeni sezonda karşımıza çıkan Max Intensity koleksiyonu, yüksek enerji tüketimi gerektiren anlarda performansı en üst seviyeye çıkarıyor. Max Intensity özellikli kumaş kendinden kamuflaj desenli yapısı ve desen içerisine gizlenmiş gözenekleri ile vücudun daha iyi nefes almasını sağlıyor.

Reflektör detayları ile günün her saati görünür olmasını sağlayan kapuşonlu ceket, iki yönlü açılan fermuarı ile de hareket kabiliyetini arttıyor. Su ve rüzgar geçirmez özelliklere sahip teknolojik kumaş, açık havada spor yapmak için de ideal. Ayrıca koleksiyonda bulunan NB Dry özellikli erkek şortları koşmayı çok daha hafif ve keyifli hale getiriyor. Koyu renklerden oluşan koleksiyon sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi