Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2015 ilkbahar- yaz abiye koleksiyonu

Odrella, yeni sezon abiye koleksiyonunu Fashionist fuarında izleyicilerle buluşturdu. Podyumda Çağla Şikel ve Özge Ulusoy'unda yer ald...

Odrella, yeni sezon abiye koleksiyonunu Fashionist fuarında izleyicilerle buluşturdu. Podyumda Çağla Şikel ve Özge Ulusoy'unda yer aldığı defilede modern ve dinamik kadınlara hitap eden abiye elbiseler sunuldu.

2004 yılında kurulan Odrella, genç tasarım ekibiyle her zaman şık ve modern giyinmeyi seven tüm kadınlar için abiye elbiseler tasarlıyor. Tasarım gücüyle, Türkiye'de abiye elbise trendlerine yön veren Odrella, ilkbahar-yaz abiye koleksiyonunda cam göbeği (turkuvaz), fıstık yeşili tonlarına yer vererek kadınların özel günlerde en çok tercih edeceği renkler olacağını gösteriyor. 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında renkli dantel detaylarını öne çıkaran Odrella, hint nakışı, kristal kumaş, kristal boncuk gibi el işlemeleri ile koleksiyonunu zenginleştiriyor.

Odrella ilkbahar-yaz abiye koleksiyonunda dünya trendlerinin ilerisinde, bulunduğu coğrafyayı ilham alarak balık formlar, uçuşan etekler, derin yırtmaçlar, cesur sırt dekolteleri ile payet, brokar ve krep detaylarını birleştiriyor.


Hayatının her anında şık olmayı seven, gece özel davetlerinde yenilikçi ve modern duruşu ile dikkat çeken kadınların markası Odrella ilkbahar-yaz abiye koleksiyonunda, renkli güpürlerin mor, saks, mint yeşili ve oranj ile buluşturarak sunuyor.

21 Kasım Cuma günü Fashionist fuarında yer alan Odrella defilesinde podyumda 34 manken yer aldı. Defilenin koreografisini Uğurhan Akdeniz Fashion Events & Production gerçekleştirdi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi