Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bordo ve lacivert tonlarında bir kış..

Erkek giyiminin klasikleşmiş markası BİSSE, lacivert ve bordo renklerin hakim olduğu yeni koleksiyonuyla bu kışa damgasını vuruyor. Kole...


Erkek giyiminin klasikleşmiş markası BİSSE, lacivert ve bordo renklerin hakim olduğu yeni koleksiyonuyla bu kışa damgasını vuruyor. Koleksiyonda yer alan spor şık montlar ve rengârenk cep mendilleri ise mükemmel bir yılbaşı hediye alternatifi sunuyor.

Klasik erkek giyiminin öncü markası BİSSE, şık tasarımları, benzersiz dokuları ve çarpıcı renkleriyle yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor. Mustafa Kefeli imzalı koleksiyonda, bordo ve lacivert tonları ön plana çıkıyor.

Spor şık çizgideki montlar iş günlerinin şıklığını hafta sonuna taşırken, çarpıcı lacivert renkleriyle de gözlere hitap ediyor. Ceket ceplerini renklendiren, farklı desenlerdeki cep mendilleri ise şehirli erkeğin vazgeçemediği aksesuarlar arasında…


Sezonun yükselen trendi ekoseli gömlekler, gardıroplardaki yerlerini yeniden alıyor. Klasikleşmiş modeller bordo ve lacivert çizgilerle tamamlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi