Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kendine güvenen, şık Vakko Erkeği...

Vakko Erkek 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda Vakko geleneğinden gelen şıklık, genç bir vizyonla yansıtılıyor. Kişiye özel dikilmiş hissi...

Vakko Erkek 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda Vakko geleneğinden gelen şıklık, genç bir vizyonla yansıtılıyor. Kişiye özel dikilmiş hissi veren, modern kesimli takım elbiseler yumuşak hatlar ve rafine kumaşlarla buluşuyor. Şık, modern ve kendine güvenli bir imaj yaratan koleksiyonda lüks duygusu her zaman olduğu gibi ön planda tutuluyor.

Vakko Erkek 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, sezonun anahtar parçalarını üst seviye bir lüks duygusuyla yorumlayarak kendine güvenen, maskülen bir zarafet anlayışını ortaya koyuyor. Sezonun öne çıkan parçaları gömlekler, kruvaze ceketler ve pileli pantolonlar toprak, gri ve lacivert tonlarıyla harmanlanarak şık erkeğin gardırobu için elegan bir görünüm sunuyor.

Vakko geleneğinin genç bir vizyonla buluştuğu koleksiyonda büyük ve kruvaze paltoların hakimiyeti yaşanıyor. Örgü, jarse ve kaşmir-yün karışımı kumaşlarla tasarlanan ceketler ise şık ve etkileyici bir görünümün odak noktasını oluşturuyor. Vakko şıklığı Vakko’nun imza ürünlerinden, stil sahibi erkeğin vazgeçilmezi kravat ve cep mendiliyle taçlanıyor.

Vakko Erkek 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, kişiye özel dikilmiş hissi veren, yumuşak hatlı akışkan kumaşların kullanıldığı, Vakko geleneğinin modernize edildiği çarpıcı parçalardan oluşan benzersiz bir koleksiyonla bu kışın vazgeçilmezi olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe