Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Maite Kelly’nin yeni koleksiyonu

Moda dünyasının en güncel trendlerini yenilikçi bir yaklaşımla sunarak, özellikle büyük beden kullanan kadınlara kendilerini mükemmel hiss...

Moda dünyasının en güncel trendlerini yenilikçi bir yaklaşımla sunarak, özellikle büyük beden kullanan kadınlara kendilerini mükemmel hissettiren Maite Kelly, yeni koleksiyonu ile sadece bonprix.com.tr’de. 

Dökümlü kesimleriyle fazlalıkları gizleyen, yumuşacık dokularıyla sıcacık tutan birbirinden şık parçalar ile moda tutkunu kadınlar, Maite Kelly’nin şovuna dahil oluyor!

Büyük beden kullanan kadınların kendi zevklerini yansıtan ürünler bulamaması, internetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr ile birlikte sorun olmaktan çıktı. 56 bedene kadar kıyafetleri fiyat farksız olarak sunan bonprix, Maite Kelly’nin yeni koleksiyonu ile kadınlara kusursuz bir şıklık kazandırıyor.


Elbiseden paltoya, tunikten pantolona tüm parçalarıyla günün her saatinde modern tarzı konforla bütünleştiren koleksiyonda, çiçek desenler, pastel tonlar ve siyah-beyaz kontrastlar ön plana çıkıyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe