Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sevgililer Günü’ne Özel Romantik İndirim

Danimarkalı ECCO, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerine konforu ve şıklığı hediye etmek isteyenler için çok özel indirim kampanyası sunu...

Danimarkalı ECCO, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerine konforu ve şıklığı hediye etmek isteyenler için çok özel indirim kampanyası sunuyor. ECCO’nun Sevgililer Günü özelinde tüm ürünlerinde geçerli olan %14 indirim kampanyası ile siz ve sevdiğiniz için fırsat ayağınıza geliyor.

İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO’nun Sevgililer Günü’ne özel kampanyasıyla sevgilinizi mutlu edecek ve ona aşkınızı en güzel hediyeyle anlatacaksınız.

Siz de, ECCO’nun 7-14 Şubat tarihleri arasında yeni sezon ürünlerinde geçerli olacak %14, indirimli eski sezon ürünlerinde geçerli olacak +%14 indirim kampanyasıyla sevgilinize konfor ve şıklığı hediye edin. ECCO’nun Sevgililer Günü’ne özel avantajlı fiyatlarından online alışveriş kanalı tr.ecco.com’dan yapacağınız alışverişlerde de yararlanabilirsiniz.

ECCO’nun, şıklığın ve zarafetin rengi siyahla buluşan klasik tasarımlı koleksiyonu ECCO Touch yumuşak derisi ve çift fermuar detaylarıyla sevgilinizin görünüşüne modern bir yorum katacak. Hem iş hayatında hem de gündelik yaşamda kolayca kombin yapılabilecek bu koleksiyonla sevgilinizi sevindirebilirsiniz. Klasik stile sahip ECCO ILLINOIS mokasenleriyle sevgilinizin takım elbisesine şık bir dokunuşla tamamlayabilirsiniz.

ECCO YURA koleksiyonuyla sevgilinizle hem şehir içinde hem de engebeli dağlık ve kayalık arazide yürüyüşün keyfini çıkartabilirsiniz. ECCO YURA mükemmel destek ve kaymaz tabanıyla birlikte, ağırlığı reddeden Yeni RECEPTOR® LITE teknolojisine sahip. ECCO SHAPE koleksiyonu ise zarafeti ve öncü teknolojisi ile kadınların rahatlık ile şıklık arasında bir tercih yapmak zorunda kalmamaları için geliştirildi. Artık sevgiliniz yağan yağmur ile baş edebilecek, şehrin caddelerinde yürürken tarzını ve şıklığını yansıtabileceği çarpıcı topuklu kışlık bot ve ayakkabılar ile bu kışı keyifle geçirebilecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi