Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bütün Dikkatler Yine Sizin Üzerinizde!

Eastpak; stil sahibi kadınlar için yeni koleksiyonunda, zarafeti kendinden ödün vermeyen şehirli bir tavırla birleştiriyor. Sezonun güncel...

Eastpak; stil sahibi kadınlar için yeni koleksiyonunda, zarafeti kendinden ödün vermeyen şehirli bir tavırla birleştiriyor.

Sezonun güncel trendleri, Japonya’dan alınan ilham ve alışılmadık materyaller ile yaratılan Eastpak’in ikonik modelleri, bilindik kış gardırobuna meydan okuyan farklı kapsül koleksiyonlara dönüşüyor. Cezbedici renk paletleri, modayı takip eden tasarım detayları ve yumuşacık kumaşlar,kullanımda kolay ama iddialı modellerde karşımıza çıkıyor.

Yüksek kaliteli, orijinal materyallerin kullanıldığı koleksiyon Eastpak’in yıllardır süren mirasına atıfta bulunurken, özenle tasarlanan detaylar zamansız ve modern bir dokunuş sağlıyor. Eastpak’in yeni koleksiyonundaki çantalar dikkat çekmek için tasarlandı!

Süet Deri
100%, gerçek süet kullanılan koleksiyondaki çantalar Eastpak mirasından ilham alan çantaları modern bir forma sokuyor. Açık pembe, sütlü kahve ve açık gri gibi üç farklı renkle tasarlanan koleksiyon, karşı konulmaz yumuşaklıktaki dokusuyla zahmetsiz bir şıklığı en zarif şekilde sunuyor. Ciera, Springer ve Orbit Sleek’r modellerine süet çok yakışıyor!

Yapay Kürk
En son trendleri takip eden Eastpak, en sevilen modeli Padded Pak’r’ı pelüş kürk ile bir araya getiriyor. Alışılagelmişin dışındaki renk paleti ve farklı materyaller ile bilindik sonbahar ruhu yeniden yorumlanıyor ve modanın sınırları zorlanıyor. Açık pembe, saks mavisi ve gri renk alternatifleri bulunan model ile görünümünüzü en dikkat çekici şekilde tamamlayabileceksiniz.

Superb
Eastpak’İn en son koleksiyonlarından Superb’de evrensel desenler dikişlerle hayat buluyor. Yumuşak pamuk kumaşlardan yüksek kaliteli deri detaylara kadar bütün malzemeler zarif bir sonuç için bir araya geliyor. Zarafeti sadelikte arayan koleksiyonda Japonya’nın Kimoflower deseni kullanılıyor.

Kadife
Baştan çıkarmak için tasarlanan kadife koleksiyonu, şehir hayatını bambaşka bir seviyeye taşıyor. %100 kadifeden tasarlanan koleksiyon üç farklı renk serisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Pudra pembe, bordo ve gri renklerinden oluşan koleksiyon Eastpak klasiklerinden Padded Pak’r ve Springer modellerinde hayat buluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi