Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadın Giyim Koleksiyonu’nda Göçebe Yaşamın Etkileri

Siz de yanınıza sadece pasaportunuzu ve küçük bir çantaya sığacak birkaç parçayı alıp yollara düşme hayali kuruyor musunuz? Seyahati boyunca...

Siz de yanınıza sadece pasaportunuzu ve küçük bir çantaya sığacak birkaç parçayı alıp yollara düşme hayali kuruyor musunuz? Seyahati boyunca benzersiz parçalar da toplayan gezginlerin göçebe üniformalarına selam duran Levi’s® Made & Crafted™ 2018 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nun ilham kaynağı, işte bu başka coğrafyalara gitme arzusu.

İster İrlanda'nın yemyeşil kıyılarından yumuşacık örgüler ister Bangkok'un egzotik sokaklarından dekoratif bir kumaşın hafif dokunuşu olsun, bu sezon Made & Crafted™ koleksiyonu geleneksel Levi's® kodlarını taşımakla birlikte yepyeni bir mercekten geçirilerek, klasik siluetleri rafine edilmiş kumaşlar ve abartılı orantılarla yorumluyor. Dekoratif detaylarla ve beklenmedik renk patlamalarıyla denemeler yapılarak rafine ekoseler ve kalın örgüler gibi ünlü İrlanda tekstil gelenekleri, karmaşık Tayland işlemeleriyle kombin ediliyor. Romantik ve asi, rafine ve sağlam parçalarla bağımsızlığın ve maceranın özü vurgulanıyor.

Levi’s® Global Koleksiyon Tasarım Direktörü Nicolle Arbour, “Göçebe üniforması fikrine bayıldık. Dünya seyahatine çıksanız, vazgeçilmezleriniz neler olurdu? Hepimizin favori Levi’s® parçalarına odaklandık ama yeni ve özgün ifadeler yarattık” diyor.

Kadın giyim koleksiyonunun merkezinde alıştığımız temaların egzotik, güzellik ve el işçiliğiyle harmanlanması yatıyor. Native Aran Süveter ve Native Trucker Ceket de dahil olmak üzere, geleneksel Aran örgülerinin kullanıldığı çarpıcı parçalar mükemmel el işçiliğinin birer ürünü. Fransız el tezgâhında dokunan iki renkli kalın motifli süveter; Native Trucker ceket ve Type II Trucker ceketi esas alarak oversize yakası, ham etek uçları, pileli kolları ve üst yarıda yumuşak Aran örgü parçalarıyla sunuluyor.

Koleksiyona kendine has bir duruş katan göçebe üniforması tarzı, 20’li yıllardan bir Fransız Vintage elbisede kullanılan kumaşın aile yadigarı görünümlü bir üst, elbise ve trucker cekete uygulandığı siluetlerde hayat buluyor. Pamuk karışımlı Fransız tülünü baz alan işlemeli metal katman, koleksiyonun Doğu’dan Batı’ya yolculuğunda eklektik ama rafine bir estetik yaratıyor. Her parça, temel bir jean ve tişört için mükemmel bir katman oluyor.

Levi’s® klasiklerinin yeni yorumları

Bu sezon bir ilk olarak 501®, 501® Skinny, 711 ve 721 gibi en sevilen Levi’s® Red Tab numaraları da Levi’s® Made & Crafted® fit serisine uyarlanıyor. Dünyanın en iyi kumaşlarıyla hazırlanan vazgeçilmez Levi’s® klasikleri, farklı kültürlerden ilham alan işlemelerle zenginleşiyor. İtalya ve Japonya’daki dünyanın en iyi dokuma fabrikalarından sağlanan kumaşların kullanıldığı koleksiyonda Fransız İşlemeli Dimi gibi lüks malzemelere de yer veriliyor.

Two Horse® logosu ve büyük ‘E’ etiketi

Bu sezon görülen bir diğer yenilik ise ikonik Two Horse® logosunun indigo Levi’s® Made & Crafted™ arka yamaya eklenmesinde ve büyük ‘E’ etiketinin yeniden kullanılmasında karşımıza çıkıyor. Levi’s® Made & Crafted™ için mavi renkte sunulan büyük ‘E’ etiketi, markanın zengin geçmişine selam dururken yönünü de geleceğe çeviriyor. Levi’s® Made & Crafted™ açısından ise günümüzün modern kozmopolit estetiği için yeniden yazılan klasik bir Amerikan stilini anlatıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi