Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Fütüristik bir ilham: Hyper Woman

Her sezon ruhunu yeni baştan yenilemeyi seven kadınlar için Ribellion, bu sonbahar-kış sezonunda da yepyeni hikayeler sunuyor.  Ribellion’...

Her sezon ruhunu yeni baştan yenilemeyi seven kadınlar için Ribellion, bu sonbahar-kış sezonunda da yepyeni hikayeler sunuyor. 

Ribellion’ın yeni sezon için hazırladığı üç farklı koleksiyondan biri olan “Hyper Woman” koleksiyonu özgüveni yüksek, yüzü geleceğe dönük, dişiliğini ön planda tutan, özgürlüğüne düşkün bir kadın yaratmayı amaçlıyor.


Fütüristik bir ilham: Hyper Woman
Bilinmeyene duyulan özlem Hyper Woman koleksiyonunda neon ve metalik kumaşlarla hayat buluyor; feminen ve bir o kadar da kendine güvenen Ribellion kadınının benzersiz tarzını yansıtıyor. Fütüristik çizgilerin, kontrast ve koyu renklerin, rahatlığın ön planda tutulduğu kesimlerin ana hatlarını oluşturduğu Hyper Woman koleksiyonu, derin bir cazibe ile aykırı bir dişilik sunuyor.

Özgür ruhunu zaman kaygısı olmaksızın doyurmayı bilen, şehrin ışıltılı sokaklarında kalabalığın sesiyle dans eden, kalbinin sesini dinleyerek ait olmak istediği yere ulaşabilen, kendinden ödün vermeden yüksek topuklu ayakkabılarıyla geleceğe yürüyen Hyper Woman, şehrin girift yaşantısına ayak uydurarak varlığını tüm cesaretiyle ortaya koyuyor.

Ribellion ile yeni sezonda da “yeni bir sen” olmaya hazır mısınız?


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe