Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınların enerjilerine enerji katmaya devam ediyor

Skechers sunduğu geniş ürün gamı ve işlevsel tasarımlarıyla serin havalarda da kadınların gözdesi olmayı sürdürüyor. Günlük yaşam temposunda...

Skechers sunduğu geniş ürün gamı ve işlevsel tasarımlarıyla serin havalarda da kadınların gözdesi olmayı sürdürüyor. Günlük yaşam temposunda rahatlıktan vazgeçmeyenlerin öncelikli tercihleri arasına giren marka, kadınların kombinlerini en güzel şekilde tamamlayarak günlerini hareketlendiriyor.

On The Go Glide bot modelini Go Walk, Goga Max teknolojileri ile birleştiren Skechers, hızlı tepki veren yüksek geri tepmeli yastıklama özellikleri ve yüksek yürüyüş konforu sunuyor. Siyahın asaletini barındıran modelle kadınlar şıklarına şıklık katıyor.

Go Walk Outdoors modeliyle Go Walk, Water Resistant, Goga Max teknolojilerini bir arada sunan Skechers, kalın taban yapısına uygun dikişsel vurguları ile dikkat çekiyor. Gri ve siyah renk alternatiflerinin olduğu ürün sportif tonsürton tasarımını kreatif çizgilerle perçinliyor.

Bobs Sport Squad-Team Bobs modeli süet tarzı doku ve yumuşak mikrofiber kumaş yapısıyla öne çıkıyor. Şok emici orta taban dizaynı ve esneklik sağlayan model, özel teknolojileriyle kadınların beğenisine sunuluyor.


2017’ye damga vuran D'lites modellerini daha da geliştiren Skechers ile kadınlar yıldıza dönüşüyor. Yastıklı yakası ve dil yapısı ile kullanım kolaylığı sağlayan model pembe ve mavi renk alternatifleriyle hazırlanıyor. Memory Foam taban teknolojisi ile kadınlar her adımlarında hem rahatlığı hem şıklığı yakalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi