Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Burak Özçivit 2018-2019 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Altınyıldız Classics Burak Özçivit 2018-2019 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile modern şehir hayatının rutininden uzaklaşarak kırsal yaşamı özleye...

Altınyıldız Classics Burak Özçivit 2018-2019 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile modern şehir hayatının rutininden uzaklaşarak kırsal yaşamı özleyenleri, doğal tonların hakim olduğu bir koleksiyon bekliyor. 

Bu sonbahar ve kış sezonunda yünlü kumaşlar, yumuşak dokular ve sıcak trikolar Altınyıldız Classics Burak Özçivit 2018-2019 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda yerini alıyor.

Ekose ve çizgili desenlerin ön plana çıktığı Altınyıldız Classics Burak Özçivit Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nda İngiliz Country stilinin izleri görülüyor. Geleneksel şıklığı güncel kalıplarla buluşturan Altınyıldız Classics, sonbahar- kış koleksiyonunda izini çokça göreceğimiz sportif tavır ve modern yorumlarla dikkat çekiyor.

Altınyıldız Classics Burak Özçivit Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nda özgürlüğün en büyük temsilcisi mavi ve lacivert tonları ile aktif yaşamı vurgularken güçlü ve modern görünüşlü bir takım şıklığı sunuyor. Ayrıca trend renk ve kumaşlardan oluşan takım ve kombinli takım elbiseler ise göz alıcı parçalar olarak Altınyıldız Classics Burak Özçivit Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nda yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi