Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu kış da 'Gap'ta Buluşalım' mottosu ile Sevgi Veriyor!

Koleksiyonlarında, "Rahat Amerikan Giyim Tarzı"nı yansıtan ikonik giyim markası Gap, Grammy Ödül adayı R&B sanatçısı ve şarkı ...

Koleksiyonlarında, "Rahat Amerikan Giyim Tarzı"nı yansıtan ikonik giyim markası Gap, Grammy Ödül adayı R&B sanatçısı ve şarkı yazarı Leon Bridges ile yeni kampanyasını duyurdu. Koleksiyon; iyilik yap manifestosu ile aşk ve sevgiyi yeniden yorumluyor.

Başarılı yönetmen Emil Nava tarafından yönetilen video, renkli örgüler ve parlak çizgiler ile eşleştirilen klasik Gap denimler yeni yılı kucaklıyor. Leon Bridges, “Müzik, dans ve moda hayattaki en büyük tutkumdur; bu nedenle bu unsurları bir araya getiren bu kampanyada Gap ile birlikte çalışmak benim için çok büyük bir zevk” olarak ifade ediyor.

Her sezon olduğu gibi, koleksiyon Gap’in ikonikleşmiş “Çılgın Çizgiler” koleksiyonundanbirbirinden renkli çizgilerdenoluşanşık parçalardan oluşuyor. Koleksiyondakazaklarınyanısıra, atkı, bere, eldiven üçlüsü, taytlar, hatta terlikleri saran çılgın çizgiler, soğuk kış akşamlarında kalpleri ısıtacak birer hediye olmaya aday. Bu yılbaşında çılgınçizgileri erkek koleksiyonunda da eksik etmeyen Gap, çoraptan bereye, dış giyimden gömleğe,iddialı renkleri iddialı stillerle buluşturan hediye alternatifleri sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe